Breaking News

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση - Χαμός στο συμβούλιο - Κατέρρευσε η Ελευθερία (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Δευτέρας, μετά την ένταση στην παραλία των Μπλε, στο συμβούλιο η Ελευθερία Ελευθερίου έδειξε να καταρρέει ψυχολογικά, ξεσπώντας σε κλάματα.

Η Ελευθερία αποχώρησε από το συμβούλιο, ενώ η κάμερα την έδειξε να κλαίει στο δάσος. Αργότερα επέστρεψε, λέγοντας στον Γιώργο Λιανό ότι ηρέμησε και πως νιώθει καλύτερα.

Έντονη ήταν η αντιπαράθεση στην Κόκκινη ομάδα, που έχασε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας... Τριαντάφυλλος και Γιώργος Κοψιδάς ήρθαν σε αντιπαράθεση με τη Σοφία Μαργαρίτη, που υπερασπίστηκε την Ανθή Σαλαγκούδη. Στη συζήτηση μπήκαν και άλλοι παίκτες, όπως ο Κώστας Παπαδόπουλος, που κατηγόρησε τον Τριαντάφυλλο.

Στην ψηφοφορία, που ακολούθησε, η Καρολίνα Καλύβα δεν μπορούσε να ψηφιστεί καθώς είχε νικήσει νωρίτερα στο αγώνισμα για την ατομική ασυλία.

Η Ανθή Σαλαγκούδη πήρε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους (6) από τους συμπαίκτες της και είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Η Ανθή ξέσπασε σε δάκρυα τονίζοντας ότι δεν την πείραξε που ψηφίστηκε, αλλά που έγινε αναφορά στον πατέρα της.

Δείτε στα βίντεο όσα έγιναν στο γεμάτο από ένταση συμβούλιο.