Breaking News

Survivor - Σοφία Μαργαρίτη: Το εξώδικο στον πρώην σύζυγό της - Η απάντηση της μητέρας της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες, Τρίτη, ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Μαργαρίτη του Survivor υποστήριξε ότι «χρησιμοποιεί τα παιδιά μας παίζοντας θέατρο», ενώ είπε πως εκείνος έχει την επιμέλειά τους.

«Δεν ξέραμε ότι θα πάει στο Survivor, ούτε εγώ ούτε τα παιδιά της. Το Σαββατοκύριακο που ήταν να πετάξουν για τον Άγιο Δομίνικο τα παιδιά την περίμεναν και δεν είχαμε ενημέρωση. Δεν έβλεπε τα παιδιά από τον Αύγουστο, που έχω την αποκλειστική επιμέλεια. Τον Οκτώβριο ζήτησε να πάμε και πάλι σε δικαστήριο για να τα βλέπει. Τα είδε περιστασιακά κάποια απογεύματα κι ένα - δύο Σαββατοκύριακα, μετά πάλι εξαφανίστηκε...» υποστήριξε, μεταξύ άλλων, σε τηλεφωνικές δηλώσεις του στην εκπομπή «Ευτυχείτε»...

Την Τετάρτη μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η κα Σταυρούλα Μαργαρίτη, μητέρα της Σοφίας, η οποία τόνισε πως ο πατέρας των παιδιών της κόρης της είχε ενημερωθεί για τη συμμετοχή της στο Survivor. Επίσης, είπε ότι η Σοφία πήγε στο ριάλιτι επιβίωσης καθώς είχε ανάγκη από χρήματα. 

Ακόμη, υποστήριξε ότι πριν πάρει την επιμέλεια των παιδιών τον Αύγουστο ο πρώην σύζυγος της Σοφίας, δεν της έδινε τη διατροφή με αποτέλεσμα ένα χρόνο πριν να του κάνει αγωγή.

Νωρίτερα, η εκπομπή «Ευτυχείτε» παρουσίασε το εξώδικο που έστειλε η Σοφία Μαργαρίτη στον πρώην σύζυγό της στις 21 Δεκεμβρίου 2020, το οποίο αναφέρει:

«Σας γνωρίζω ότι από τον μήνα Σεπτέμβριο του 2020 βρίσκομαι χωρίς εργασία, καθώς απολύθηκα από τη μέχρι πρότινος εργασία μου. Τούτο συνετέλεσε στο να διογκωθούν περισσότερο τα ήδη υφιστάμενα οικονομικά μου προβλήματα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να εξοικονομήσω ούτε τα προς το ζην και ως εκ τούτου να μην μπορώ να προσφέρω το ελάχιστο στα ανήλικα τέκνα μου.

Στα πλαίσια αυτής της δυσμενούς εξελίξεως αναζήτησα για την επιβίωσή μου αμειβόμενη απασχόληση, την οποία και βρήκα στο εξωτερικό. Η απασχόλησή μου αυτή θα προβάλλεται τηλεοπτικά, καθώς έχει άμεση συνάρτηση με τηλεοπτικό προϊόν, το οποίο θα προβληθεί σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας. Αποφάσισα, λοιπόν, να δεχτώ την απασχόληση αυτή με την προσδοκία ότι θα ανακάμψω οικονομικά και θα μπορώ στο μέλλον να ζω αξιοπρεπώς, τόσο εγώ όσο και τα ανήλικα τέκνα μου.

Επειδή η αμειβόμενη απασχόλησή μου αναμένεται να διαρκέσει 6-7 μήνες, αναλόγως των συνθηκών, δεν θα μπορώ εκ των πραγμάτων να ασκήσω το δικαίωμα της επικοινωνίας μου με τα ανήλικα τέκνα μας.

Για τους λόγους αυτούς και με την επιφύλαξη παντός ετέρου νομίμου δικαιώματός μου, σας ενημερώνω ότι για λόγους ανωτέρας βίας δεν θα μπορέσω να ασκήσω το δικαίωμα της επικοινωνίας μου με τα ανήλικα τέκνα μου, για όσο χρονικό διάστημα θα βρίσκομαι στο εξωτερικό και ότι σε καμία περίπτωση δεν παραιτούμαι από την άσκηση του δικαιώματος αυτού.

Σας καλώ δε, να μην διασπείρετε ψευδείς και συκοφαντικές ειδήσεις σχετικά με τους λόγους της απουσίας μου και να μην με κατηγορείτε στα ανήλικα τέκνα μου, καθώς οι διαφορές που μας οδήγησαν στη λύση του γάμου μας αφορούν εμάς προσωπικά και σε καμία περίπτωση δεν αφορούν τη σχέση μας με τα τέκνα μας».

Δείτε το βίντεο.