Breaking News

Survivor - Τα δάκρυα της Ελευθερίας Ελευθερίου: «Κουβαλάει μίσος και μου μίλησε για ηθική...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το επεισόδιο της Τετάρτης έδειξε ότι στους Μπλε οι σχέσεις ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και την Άννα Μαρία Βέλλη έχουν οδηγηθεί στα άκρα. 

Η τραγουδίστρια είπε στην κάμερα του Survivor: «Δεν μπορείς να έρχεσαι και να κάνεις bullying απανωτά… Τις διαφορές μου με τον Αλέξη τις έχω λύσει. Ξέρει ότι είμαι ενοχλημένη με τη στάση του. Άλλα είχε καταλάβει και αλλιώς τα πήρε. Είναι κάτι το οποίο το έχω λύσει μαζί του και δεν τους αφορά. Δεν γίνεται να μου κάνουν κριτική για το αν μιλάω στον Αλέξη. Του έψησα την καρύδα και κρίθηκα πάλι... Λαϊκό δικαστήριο από την Άννα Μαρία για το αν ψήνω την καρύδα του Αλέξη».

Στη συνέχεια η κάμερα την έδειξε να ξεσπάσει σε κλάματα και να λέει στην καλύβα: «Είναι δυνατόν να ξυπνάνε και να δέχομαι αυτή την επίθεση, ενώ εγώ το μόνο πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι θέλω να φύγω και να πάω να δω την οικογένεια μου για να δω αν είναι όλοι καλά; Και μετά έρχομαι και λέω ποιος είναι διπρόσωπος και ποιος είναι ο κακός εδώ μέσα; Αυτό το πράγμα δεν είναι διπροσωπία. Προσπαθώ να κρατάω ισορροπίες μέχρι τη μέρα που θα φύγω γιατί είμαστε όλοι διαφορετικοί χαρακτήρες εδώ μέσα».

«Με έκαναν και έκλαψα γιατί ένας άνθρωπος, που κουβαλάει μίσος μέσα του, ήρθε και με είπε διπρόσωπη και μου μίλησε εμένα για ηθική...» είπε η Ελευθερία.

Δείτε το βίντεο.