Breaking News

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Αθηνάς Παππά (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκλόνισε με τις εξομολογήσεις της στο «Πάμε Δανάη!» η ηθοποιός Αθηνά Παππά, η οποία είπε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή του Mega:

«Τον πρώτο σχεδόν βιaσμό τον έχω περάσει στο δρόμο, στα 18 μου, όταν πήγαινα στο πανεπιστήμιο, πριν δώσω εξετάσεις. Προχωρούσα στο δρόμο με μια φίλη μου, μας είχε δώσει ο μπαμπάς μου λεφτά για να πάρουμε σουβλάκι. Πέρασε ένα αυτοκίνητο και μας έβρισε, αλλά δεν δώσαμε σημασία...

Γύρισαν πίσω, βγήκαν κάτι νταήδες από μέσα, ένας συγκεκριμένα και μετά άλλοι τρεις και επειδή η φίλη μου λιποθύμησε γιατί έλεγαν αισχpόλογα - που ούτε καν είχαμε ακούσει τότε -, άρχισαν να με χτυπάνε πάρα πολύ, με σάπισαν στο ξύλο. Η γυμναστική με έσωσε, οι κοιλιακοί μου μπορώ να πω. Ανέβηκα πάνω στο καπό του αυτοκινήτου, γλίτωσα και αιμόφυρτη ξύπνησα τη φίλη μου ενώ αυτοί το έσκασαν.

Πρόλαβα να συγκρατήσω τον αριθμό της πινακίδας... Η φίλη μου δεν ήθελε να έρθει μαζί μου. Πήρα ένα ταξί και πήγα σε έναν ιατροδικαστή. Κατέγραψε τα τραύματά μου και πήγα με τον πατέρα μου στην αστυνομία, όπου κάναμε μήνυση κατ' αγνώστων. Τους βρήκαν, αλλά δύο χρόνια πέρασα πολύ δύσκολα. Καταδικάστηκαν φυσικά, βρήκαν ότι το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο και πως ήταν έμποροι ναρκωτικών.

Για δύο χρόνια με παρακολουθούσαν, έπαιρναν ανώνυμα τηλέφωνα στο σπίτι κι έλεγαν ότι θα με σκοτώσουν και η αστυνομία καθόταν έξω από το σπίτι μου κάθε φορά που πήγαινα στο πανεπιστήμιο. Πέρασα έναν μεγάλο "Γολγοθά"... είχα σοκαριστεί...

Στο θέατρο υπέστην ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς... και σeξουαλική παρεvόχληση και βία στη σκηνή και κακή συμπεριφορά. Βέβαια, κάποιοι απ' αυτούς έχουν φύγει από τη ζωή...

Μου είχαν δημιουργήσει μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα ένα τέτοιο κλίμα πάνω στη σκηνή, στις πρόβες, τόσο απαξιωτικό και υποτιμητικό, που με έδιωξαν αυτοί που με είχαν επιλέξει.

Τότε, παραγωγός ήταν ο κύριος Λειβαδάς... Ήμουν θλιμμένη και με πήρε τηλέφωνο, πήγα από εκεί και μου είπε "Κοπέλα μου μήπως ήθελαν ο τάδε και ο τάδε να σε... ;". Του είπα ότι δεν μου έδειξαν κάτι τέτοιο και απάντησε "Εγώ ερχόμουν στις πρόβες και σε έβλεπα, ήσουν πάρα πολύ καλή. Επειδή αυτοί σε έφεραν κι αυτοί σε έδιωξαν, αλλά εγώ θα κρατήσω αυτούς γιατί αυτοί θα μου φέρουν τα φράγκα, πάρε αυτόν τον φάκελο". Και μου έδωσε όλα τα χρήματα που θα έπαιρνα το καλοκαίρι, όλα!. Αυτό ήταν μία δικαίωση. Ίσως καλύτερα που δεν έπαιξα γιατί θα είχα υποστεί χειρότερα...».

Δείτε όσα είπε η Αθηνά Παππά.