Breaking News

Τα «καρφιά» του Τάσου Χαλκιά: «Για να είναι κανείς θεατράνθρωπος πρέπει να είναι και... άνθρωπος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Love It» μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος αναφέρθηκε - μεταξύ άλλων - στις αμοιβές των ηθοποιών, αλλά και στη Ζέτα Δούκα, που κατήγγειλε τον Γιώργο Κιμούλη για άσχημη συμπεριφορά σε παλαιότερη θεατρική συνεργασία τους. 

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» της ΕΡΤ, είπε στην Κατερίνα Νινιού:

«Έχω φύγει πριν πάρα πολλά χρόνια από την τηλεόραση. Η τελευταία δουλειά μου ήταν πριν από επτά χρόνια με το "Κάτω Παρτάλι". Δεν τον έχω πουλήσει ποτέ ακριβά τον εαυτό μου, οπότε δεν μπορώ να καυχιέμαι ότι έβγαλα πολλά λεφτά. Έβγαλα κάποια λεφτά μέσα από μία διαδικασία μεγάλου κόπου, με 16 και 18 ώρες εργασία ημερησίως, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έβγαλα μια περιουσία. Και έκανα και κακή διαχείριση των χρημάτων.

Κάποιοι συνάδελφοί μου ναι, έβγαλαν πολλά χρήματα και καλά έκαναν. Αλλά έκαναν και κάποιες δουλειές λίγο πιο πέρα από το δικό μας επάγγελμα, έγιναν παρουσιαστές... αυτό προσθέτει κάποιο άλλο κύρος με την έννοια την υλική.

Πουθενά δεν πήρα πολλά λεφτά, αλλά πήρα αρκετά μετά το "Λαβ σόρι". Τη δεκαετία του '90 φτάσαμε να πάρουμε και 1,5 - 2 εκατ. δραχμές το επεισόδιο...».

Ξαφνιάστηκε με όσα ακούστηκαν για τον Γιώργο Κιμούλη;

«Είμαι ένας άνθρωπος που από καιρό τώρα δεν ξαφνιάζομαι με τίποτα. Ξέρω πάρα πολλά πράγματα για το χώρο, εξαιρετικά πολλά, αλλά δεν ανήκω σε αυτούς οι οποίοι θα δικαιώσουν ή θα αδικήσουν κάποιον όταν μία απόφαση έχει τραβήξει προς τη δικαιοσύνη.

Η Ζέτα είναι ένας αγαπημένος μου άνθρωπος. Τόλμησε να πει κάτι που της έχει συμβεί πριν από πάρα πολλά χρόνια, καλώς κατά τη γνώμη μου κι εύχομαι μέσα από την ψυχή μου, αν πραγματικά δέχτηκε όλη αυτή την κακoποίηση, να δικαιωθεί με τον τρόπο που εκείνη επιθυμεί.

Από την άλλη μεριά ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας αναγνωρισμένος καλλιτέχνης. Για να είναι κανείς θεατράνθρωπος πρέπει να είναι άνθρωπος του θεάτρου, αλλά και άνθρωπος μαζί. Αν ακούμε τέτοια πράγματα - δεν ξέρουμε, τα ακούμε - το δεύτερο συνθετικό δεν έχει λόγο να υπάρχει, άρα λοιπόν να είστε πιο προσεκτικοί ποιον ονομάζετε θεατράνθρωπο. Ένας μεγάλος καλλιτέχνης πρέπει να έχει και μία σημαντική συμπεριφορά».

Δείτε το βίντεο.