Breaking News

Τηλεθέαση: Πρωτιά σε όλα τα κοινά για το «Σπίτι με το Mega» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Σπίτι με το Mega»: Πρωτιά σε όλα τα κοινά για το χθεσινοβραδινό αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου. Το αφιέρωμα συγκέντρωσε 15% στο σύνολο του κοινού και 14,8% στο δυναμικό κοινό 18-54. 
Η ανακοίνωση του Mega αναφέρει:

Το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» το αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και κυριάρχησε του ανταγωνισμού σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση, χθες Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον σπουδαίο Στράτο Διονυσίου.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή ««ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» σημείωσε πρωτιά τόσο στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 15% (ΣΚΑΙ:12,3%, STAR:11,2%, ALPHA:9,3%, ΑΝΤ1:7,6%, OPEN 7,5%) όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 14,8% (STAR: 13,2%, ALPHA:10,5%, OPEN 8,6%, ΣΚΑΙ:8%, ΑΝΤ1:7,8%).

Ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου ερμήνευσαν αξέχαστες επιτυχίες του πατέρα τους, Στράτου σε μία βραδιά γεμάτη νοσταλγία και συγκίνηση. Μαζί τους ο Διαμαντής Διονυσίου αλλά και εκλεκτοί καλλιτέχνες και φίλοι. Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Stan Αντιπαριώτης, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, ο Θανάσης Βασιλόπουλος και ο Μανώλης Καραντίνης μοιράστηκαν με όλους εμάς λαϊκές ερμηνείες από καρδιάς και τίμησαν τη μνήμη του σπουδαίου Στράτου Διονυσίου.

Οι αξεπέραστες ερμηνείες και οι συγκινητικές στιγμές κράτησαν τους τηλεθεατές συντονισμένους στο MEGA με την τηλεθέαση να φτάνει σε επίπεδο λεπτού στο σύνολο του κοινού στο 23% και στο δυναμικό κοινό 18-54 μέχρι και το 22%. Κατά μέσο όρο την εκπομπή παρακολούθησαν 651.000 τηλεθεατές, ενώ η κάλυψη ξεπέρασε τους 3.000.000 τηλεθεατές.

Ξεχωριστή στιγμή στο μουσικό αφιέρωμα ήταν οι αφηγήσεις του Μίμη Πλέσσα, του Διονύση Σαββόπουλου, του Γιώργου Νταλάρα και του Τάκη Σούκα για τη συνεργασία τους με τον μεγάλο βάρδο του λαϊκού τραγουδιού. Ακόμα, συγκίνηση προκάλεσε η επιστολή του Τόλη Βοσκόπουλου την οποία και διάβασαν επί σκηνής οι γιοι του αξέχαστου ερμηνευτή αλλά και η Καίτη Γκρέυ που μοιράστηκε μαζί μας ιστορίες από τη φιλία και τη συνεργασία της με τον σπουδαίο Στράτο Διονυσίου.


Η μουσική εκπομπή «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» δίνει ραντεβού ξανά με τους τηλεθεατές το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στις 21:00 και υποδέχεται τις ΜΕΛΙSSES.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος
Executive Producer: Νατάσα Λεσιώτη
Αρχισυνταξία: Γεώργιος Βλαχογιάννης
Μουσική Επιμέλεια & Συντονισμός Καλλιτεχνών: Αντώνης Δημητριάδης
Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα
Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου.