Breaking News

Τηλεθέαση: «Χαμόγελα» για τη Σίσσυ Χρηστίδου

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σαρωτική πρωτιά το Σαββατοκύριακο που πέρασε για την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η ανακοίνωση του Open αναφέρει:

«Πρώτη στο δυναμικό κοινό ήρθε η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου το Σαββατοκύριακο, αφήνοντας πίσω της τον ανταγωνισμό.

Συγκεκριμένα η εκπομπή  για το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Φεβρουαρίου σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 23,5% στο δυναμικό κοινό 18-54 και κατέκτησε την πρώτη θέση (ALPHA 21,4%, STAR 7,2%, ΣΚΑΪ 5,7%, MEGA 5,1%, ANTENNA 4,3%).

Ειδικά στο γυναικείο κοινό 25-44 το «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 27,6% αφήνοντας πίσω της με διαφορά πάνω από 11 μονάδες το δεύτερο κανάλι (ALPHA).

Η πιο κεφάτη, δεμένη αλλά και ενημερωμένη παρέα, μια παρέα αγαπημένων φίλων και εκτός TV, κερδίζει συνεχώς έδαφος σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική ζώνη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ελένη Βουλγαράκη σχολιάζουν την επικαιρότητα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και μοιράζονται με τους καλεσμένους τους όλα όσα μοιράζεται μια αληθινή παρέα!

Το «Έλα Χαμογέλα» συνεχίζει δυναμικά κάθε Σαββατοκύριακο στις 09:50 στο OPEN!»