Breaking News

Το ξέσπασμα του Λ. Καλφαγιάννη: «Γνωρίζετε καλά τι μου έχετε κάνει εσείς που με κοιτάτε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό του Πρωινού φιλοξενήθηκε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ο οποίος ξέσπασε, σχολιάζοντας το κύμα καταγγελιών στο χώρο του θεάτρου, που αφορούν περιστατικά ψυχολογικής βίας και σeξουαλικής παρεvόχλησης. 

«Εσείς που μου έχετε κάνει αυτά τα πράγματα που μου έχετε κάνει κι έχετε επέμβει στη ζωή μου με αυτόν τον τρόπο που έχετε επέμβει, το γνωρίζετε καλά εσείς που με κοιτάτε... Και όχι μόνο εγώ, αλλά και όσοι βγαίνουν και τους ακούτε, γνωρίζετε, δεν χρειάζεται να τα πούμε...» είπε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός κοιτώντας την κάμερα.

Στη συνέχεια χαρακτήρισε «κορωνίδα της σeξουαλικής κακoποίησης στο χώρο μας» τον Δημήτρη Μοθωναίο, ο οποίος συγκλόνισε πρόσφατα με την εξομολόγησή του στη Φαίη Σκορδά  ότι υπήρξε θύμα από την ηλικία των 6 ετών...

«Εγώ δεν το επέτρεψα να γίνω θύμα... Υπήρξα τρεις φορές με ηθοποιούς και σκηνοθέτες που ήθελαν να ασκήσουν την εξουσιολαγνεία τους. Απορώ με κάποια πράγματα που δεν λέγονται και δεν ακούγονται. Ξέρουν αυτοί τι έχουν κάνει...» τόνισε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έχω υποστεί τη βία και τη δράση τους απέναντί μου στην προσωπική μου ζωή... Όταν έγινα αναγνωρίσιμος, ήρθαν οι ίδιοι άνθρωποι και μου έκαναν πρόταση. Και τους είπα "Δεν ντρέπεστε να με παίρνετε τηλέφωνο; Να μην τολμήσετε ξανά ποτέ να ασχοληθείτε μαζί μου!" και το έκλεισα...».

«Να τους πω εγώ από εδώ ότι δεν θα μου λείψετε κύριοι και κυρίες! Η βiα δεν έχει ένα φύλο, έχει και γυναικείο και ανδρικό πρόσωπο» σημείωσε στο τέλος ο ηθοποιός.

Δείτε όσα είπε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.