Breaking News

Τζένη Μπότση: «Έπαθα σοκ, ούρλιαζα, φώναζα κι έκλαιγα...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά η Τζένη Μπότση μίλησε το βράδυ της Δευτέρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ για την άσχημη εμπειρία που βίωσε στο παρελθόν από γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, όταν η ίδια ήταν 22 χρονών. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε στη Σία Κοσιώνη:

«Ήταν το 1994, μόλις είχα τελειώσει τη δραματική σχολή και είχε έρθει να δει τις πτυχιακές μας εξετάσεις. Μετά από κάποιους μήνες επικοινώνησε μαζί μου και με κάλεσε να πάω σε ένα θέατρο για να με δει για κάποιο έργο, με ρόλο για δύο άτομα. Με ήθελε για το ρόλο της γυναίκας. Μόλις είχα τελειώσει τη σχολή, ήταν ένας λαμπερός πρωταγωνιστής και η χαρά μου ήταν μεγάλη.

Πήγα στο πρώτο ραντεβού, που έγινε σε κεντρικό θέατρο. Επειδή εκεί γινόταν δουλειές στο σκηνικό, μου είπε ότι θα έπρεπε να πάμε στο γραφείο του. Πήγαμε σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου, όπου έγινε η ακρόαση. Μου είπε να ξεχάσω το κείμενο για να μου υπαγορεύει εκείνος τι θα λέω. Κάποια στιγμή άρχισαν να έχουν βωμολoχία αυτά που έπρεπε να του πω. Του είπα πως δεν μπορώ να πω αυτά τα λόγια, που ήταν εκτός κειμένου, γιατί ήταν χυδαiα. Μου είπε πως το καταλαβαίνει αλλά θα υπάρξει διασκευή του έργου οπότε ίσως να φύγω, να το σκεφτώ και να ξαναπάω μια επόμενη φορά για να συνεχίσουμε. Όντως έφυγα και το σκέφτηκα πολύ.

Είπα πως πρέπει να το παλέψω καθώς το θεώρησα μεγάλη ευκαιρία και ξαναπήγα στο ίδιο μέρος. Μου ζητήθηκε να φοράω και φούστα που δεν φορούσα την πρώτη φορά.

Κάποια στιγμή με έβαλε να χορέψω και με γύρισε προς τον τοίχο. Τον ένιωσα μετά από λίγο πολύ κοντά, την ανάσα του και όταν γύρισα να τον κοιτάξω, είδα ότι αυτoϊκαvoποιούνταν. Έπαθα σοκ, ούρλιαζα, φώναζα κι έκλαιγα. Νομίζω ότι και αυτός σοκαρίστηκε με την τόσο έντονη αντίδρασή μου. Τότε ήμουν 22 ετών. Ήταν κλειδωμένη η πόρτα και δεν μπορούσα να φύγω. Ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες, μετά έφυγα και δεν το είπα σε κανέναν για πάρα πολλά χρόνια... Στους γονείς μου φοβόμουν να το πω γιατί δεν θα με άφηναν να ασχοληθώ ξανά με το θέατρο... ».

Δείτε όσα είπε η Τζένη Μπότση.