Breaking News

Βαγγέλης Αλεξανδρής: Η ζωή του μετά τον ερχομό του γιου του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, τον κλαριντζή από τις «Άγριες Μέλισσες», ο οποίος τον Μάρτιο του 2020 έγινε μπαμπάς και - όπως είχε αποκαλύψει τότε - δεν κατάφερε να παρευρεθεί στη γέννηση του γιου του εξαιτίας των γυρισμάτων...

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού, τονίζοντας ότι νιώθει τρομερά ευλογημένος και περιέγραψε πώς βιώνει την πατρότητα. Επίσης, εξήγησε ότι έχουν αλλάξει οι ισορροπίες ανάμεσα σε εκείνον και τη σύζυγό του, Έλενα. 

«Όταν έχεις παιδί ο εγωισμός πάει περίπατο. Δεν το σκέφτεσαι, είναι κάτι που σου γεννάται, ένστικτο. Κατάλαβα όλους τους γονείς που έλεγαν "Παναγιά μου, παρ' του τον πόνο και δωσ' τον σε μένα", που το θεωρούσα γραφικό» είπε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Τώρα μπορώ να καταλάβω το λόγο γιατί χωρίζουν τα ζευγάρια. Με τη γυναίκα μου είμαστε πάρα πολύ δεμένοι και έχουμε κάνει ψυχαναλύσεις μεταξύ μας πολύ πριν φτάσουμε στο γάμο, αλλά υπάρχει μία ένταση, ξενύχτι, ευθύνη, βγαίνουν νεύρα... Αν δεν υπάρχουν βάσεις, η σχέση μπορεί να χαλάσει εύκολα».

Επίσης, αναφέρθηκε στο ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες» ως Κυριάκος Βαμβακάς, όπως και στις καταιγιστικές εξελίξεις που θα ταράξουν και πάλι το Διαφάνι.

Δείτε τη συνέντευξη.