Breaking News

Βάσω Λασκαράκη: «Σου έρχεται να κάνεις εμετό... Να πάνε στο σπίτι τους ή στον ψυχολόγο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Βάσω Λασκαράκη κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο και το πρώτο ραντεβού, όπως και για την αγωνία που είχε μέχρι να γνωρίσει τα παιδιά του, αλλά και για το αν θα τον συμπαθήσει η κόρη της, Εύα.

Επίσης, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν έληξε ο πρώτος της γάμος με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον οποίο απέκτησε την Εύα.

Στο τέλος σχολίασε όσα συμβαίνουν στο θέατρο, δηλώνοντας ότι γνώριζε από τις πρώτες ημέρες που ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα τι συνέβαινε με συγκεκριμένους ανθρώπους στο χώρο και για να προστατεύσει τον εαυτό της, αρνήθηκε δουλειές. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Οι ιστορίες είχαν φτάσει στα αυτιά μου από τα πρώτα χρόνια που είχα έρθει στην Αθήνα, δηλαδή δεν πέφτω από τα σύννεφα. Βεβαίως και ήξερα με ποιον έπρεπε να δουλέψω και ποιον να αποφύγω.

Έχω αποφύγει συνεργασίες που μου στοίχησαν πολύ επαγγελματικά... Σίγουρα δεν έφτανε το μυαλό μου στη νοσηρότητα που ακούμε. Αυτό που ακούμε τώρα ξεπερνάει τη φαντασία για πολλά πράγματα. Αλλά όταν είναι τόσο κοντά σου και δίπλα σου όλα αυτά και τα ακούς, πρέπει να κάτσεις να ζυγίζεις. Οπότε, έχω κληθεί να αρνηθώ δουλειές που θα μου έκαναν, ίσως, καλό επαγγελματικά, αλλά ψυχολογικά και προσωπικά όταν το ζύγισα, είπα ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Αυτό που με ενοχλεί είναι γιατί δεν κάνει κάποιος κάτι. Πρέπει κάπου να καταλήξει...

Όχι μόνο με σόκαραν μερικές περιπτώσεις, αλλά είναι αυτό που λες "δεν το πιστεύω". Όταν είσαι γονιός και έχεις παιδί δεν μπορείς να διαχειριστείς τα πράγματα, σου έρχεται να κάνεις εμετό. Πάνεται το στομάχι σου, λες "Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα. Δεν μπορεί να το ξέρουν άνθρωποι, να το έχουν ακούσει και να μην έχει βγει αυτό προς τα έξω τόσα χρόνια"...

Να πάνε στο σπίτι τους ή στον ψυχολόγο τους... Κανένας από αυτούς τους ανθρώπους που κατηγορούνται δεν χρειάζεται να δουλεύει, όχι μόνο στο θέατρο και στην τηλεόραση, οπουδήποτε...».

Δείτε όσα είπε η όμορφη ηθοποιός στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.