Breaking News

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Επεισόδια 84 - 85 - 86 - 87

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δ
ευτέρα 15/2/21 - Επεισόδιο 84: Ο Τζώρτζης είναι πιο εpωτευμένος από ποτέ, θέλει να παντρευτεί τη Χρύσα και της ζητάει να υπογράψουν προγαμιαίο συμβόλαιο. Η Χρύσα προσβάλλεται, τα παίρνει… κρανίο και χωρίζουν. Ο Τζώρτζης μετανιωμένος ζητάει τη βοήθεια του Θοδωρή, για να την ξαναφέρει κοντά του. Θα κάνει ο Θοδωρής πέτρα την καρδιά του και θα βοηθήσει το ζευγάρι να τα ξαναβρεί ή μήπως ήρθε η ώρα να αποκαλύψει τον έpωτά του για τη Χρύσα; Η Βαρβάρα βγαίνει στη γύρα και μαζεύει υπογραφές για την οικονομική στήριξη του συλλόγου.

Οι άντρες του Πλατάνου δεν βρίσκουν καλή ιδέα την πλήρη χρηματοδότηση του πολιτιστικού συλλόγου από τα ταμεία του χωριού. Θα καταφέρει η Βαρβάρα να τους πείσει; Ο Στάθης, από την άλλη, κάνει μια απροειδοποίητη επίσκεψη στη Μάρμω και την πιάνει με τις τρούφες στα χέρια! Η τετραπέρατη Μάρμω θα μπορέσει να τα μπαλώσει ή θα αποκαλυφθεί η κρυφή επιχείρηση, που έχει στήσει με τον Βαγγέλα;


Τρίτη 16/2/21 - Επεισόδιο 85: Ο Κανέλλος πιάνει στα πράσα τον Θοδωρή να δίνει οδηγίες στον Τζώρτζη από τα ακουστικά και αμέσως αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στη Χρύσα, η οποία παθαίνει τεράστιο σοκ. Ο κόσμος της γκρεμίζεται, καθώς συνειδητοποιεί ότι τίποτα απ’ όσα έχει ζήσει με τον Τζώρτζη δεν είναι αληθινό! Ο Παρασκευάς με τον Χαραλάμπη, παρά τον καβγά τους, αναγκάζονται να συνεργαστούν για το καλό του συμβουλίου, ενώ ο Στάθης βρίσκει νέα στέγη μαζί με τη Φωτεινή στο σπίτι της Μάρμως, που δεν καλοδέχεται το γεγονός. Ο Παρασκευάς ανακοινώνει στη Βαρβάρα πως δεν μπορεί να είναι στον σύλλογο και στο συμβούλιο ταυτόχρονα, ενώ ο Παναγής με την Κατερίνα τα βρίσκουν ξανά. Μετά τις εξελίξεις με τη Χρύσα, ο Τζώρτζης παίρνει μια ανατρεπτική απόφαση και την ίδια στιγμή ο Στάθης κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη στον Παρασκευά...

Τετάρτη 17/2/21 - Επεισόδιο 86: Ο Στάθης εμπιστεύεται στον Παρασκευά την ανακάλυψή του σχετικά με τις τρούφες κι απ' ό,τι φαίνεται το δίδυμο είναι έτοιμο για νέες περιπέτειες. Η Κατερίνα, προσπαθώντας να ευνοήσει τον Θοδωρή, ζητάει από τον Παναγή να μην ενθαρρύνει τον Κανέλλο στη διεκδίκηση της Χρύσας. Η Καλλιόπη είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει την προεδρία του συλλόγου κόντρα στα σενάρια συμμαχίας Βαρβάρας και Ηλία. Τόσο η Μάρμω όσο και η Φιλιώ βάζουν τα δυνατά τους για να εγκαταλείψει η Φωτεινή τον Πλάτανο κακήν κακώς. Η Φωτεινή, όμως, ανακαλύπτει σε μια κούτα στα πράγματα της Μάρμως κάποια γράμματα του Βαγγέλα. Το γράμμα, όμως, που κρατάει η Φωτεινή στα χέρια της είναι… χειροβομβίδα, που κινδυνεύει να τινάξει τη σχέση του Παναγή και της Κατερίνας στον αέρα!

Πέμπτη 18/2/21 - Επεισόδιο 87: Η Μάρμω διώχνει τον Στάθη και τη Φωτεινή από το σπίτι της, όταν τους βρίσκει να ψαχουλεύουν τα πράγματά της. Η Χρύσα δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στον Θοδωρή, αλλά όχι όμως στον Τζώρτζη, καταστρέφοντας έτσι το σχέδιο του Κανέλλου να της μιλήσει για τα αισθήματά του. Η Φωτεινή αντιλαμβάνεται πως το γράμμα δεν ήταν από τον Παναγή και ενημερώνει την Κατερίνα, που μπαίνει σε σκέψεις. Το συμβούλιο συνεδριάζει και νέος πρόεδρος του Πλατάνου ανακηρύσσεται ο Ηλίας. Ο Παρασκευάς το καταπίνει, γιατί έχει άλλα σχέδια με τον Στάθη σε σχέση με τις τρούφες της Μάρμως, τη στιγμή που η Κατερίνα αποφασίζει να ψάξει στο Δασαρχείο την αλήθεια για τα γράμματα, και το αποτέλεσμα θα είναι αναπάντεχο!

Για την αρχική σελίδα "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" πατήστε ΕΔΩ