Breaking News

Χατζηβασιλείου: «Επί χρόνια έχω υποστεί μπoύλινγκ στο κανάλι που εργαζόμουν» - Καινούργιου: «Με έκανε σκουπίδι κι έκλαιγα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σχολίασε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» το κύμα καταγγελιών στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης, ενώ εξομολογήθηκε πως η ίδια είχε υποστεί μπoύλινγκ επί χρόνια σε κανάλι που εργαζόταν.

«Έχω υποστεί μπoύλινγκ επί χρόνια στο κανάλι, στον Alpha, που εργαζόμουν πριν. Επί χρόνια, σε καθημερινή πρωινή εκπομπή, δημοσιογράφος, που εξακολουθεί να είναι στη θέση του, μιλούσε ειρωνικά για το πρόσωπό μου. Μου έκανε μπoύλινγκ τηλεοπτικό δημόσια... Εκείνη την περίοδο ο άνθρωπος αυτός ήταν Νο2 στο κανάλι, κάτω από τον πρόεδρο, οπότε δεν μπορούσα να κάνω κάτι για να το σταματήσω... Η πρόθεση ήταν η καταστροφή της καριέρας μου, όπως και έγινε. Ο κύριος αυτός συνεχίζει να έχει εκπομπή κι εγώ σταμάτησαν να υπάρχω σ' αυτό το κανάλι» εξομολογήθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε: «Κι εγώ έχω υποστεί τεράστιο μπoύλινγκ, να κάνω εκπομπή και να ακούω από το ακουστικό "σκάσε γλάστρα" και μετά να γελάνε. Συνέβη στο ίδιο κανάλι που φωτογραφίζεις κι εσύ, όχι από τον ίδιο άνθρωπο, αλλά από γυναίκα... Ήταν τότε στη διοίκηση του καναλιού γυναίκα και μου έλεγε "σκάσε γλάστρα" και γελούσε. Με φώναζε στο γραφείο, με έκανε σκουπίδι κι έκλαιγα. Δεν υπάρχει λόγος να πούμε το όνομα... Με έπιαναν οι οπερατέρ και μου έλεγαν να μη στεναχωριέμαι. Ήταν μία συγκεκριμένη, κανένας άλλος».

Δείτε το βίντεο. Το παραπάνω απόσπασμα από το 7:50 και μετά.
.