Breaking News

Γ. Χρανιώτης για Λ. Μενδώνη: «Δε φαίνεστε καθόλου σοκαρισμένη, εμείς είμαστε σοκαρισμένοι - Να πάτε σπίτι σας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Το ζήτημα δεν είναι κομματικό αλλά μείζον πολιτικό» τόνισε ο  Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» για όσα έχουν συμβεί σε σχέση με την υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη, κάνοντας λόγο για ανεξήγητη ολιγωρία από την πλευρά της Δικαιοσύνης.

Ο γνωστός ηθοποιός είπε, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, η οποία χθες παραχώρησε συνέντευξη Τύπου:

«Με ενοχλεί η φαινομενική σας ακεραιότητα κυρία Μενδώνη. Με ενοχλεί που το βλέμμα σας παραμένει σίγουρο και σταθερό. Όταν κάποιος μας εξαπατά, το λιγότερο που αισθανόμαστε είναι ηλίθιοι και ειδικά όταν η απάτη έχει αντίκτυπο στην κοινωνία και σε αvήλικα μέλη της κοινωνίας αυτής...

Ξεκινάς τη συνέντευξη τύπου σου με ένα τεράστιο συγγνώμη. Την ξέρετε αυτή τη λέξη κυρία Λίνα Μενδώνη; Αν δεν την ξέρετε μεταφερθείτε στο σπίτι σας και μελετήστε το ελληνικό λεξικό...

"Να τιμωρηθούν οι δράστες" είπε η κυρία Μενδώνη. Έχετε ιδέα κυρία Μενδώνη ότι λόγω ολιγωρίας και  έλλειψης έρευνας είστε συνυπεύθυνοι; Η τιμωρία σας δεν είναι άλλη από το να απομακρυνθείτε από το Υπουργείο. Δε ζητάμε ούτε να μπείτε στη φυλακή ούτε να παραπεμφθείτε στη Δικαιοσύνη. Ζητάμε να πάτε σπίτι σας κυρία Μενδώνη.

Η συνέντευξη Τύπου έπρεπε να ξεκινήσει με μία τεράστια συγγνώμη και με μια παραίτηση... Μιλήσατε για σοκ. Θα μου επιτρέψετε να σας πω κυρία Μενδώνη ότι δε φαίνεστε καθόλου μα καθόλου σοκαρισμένη. Εμείς οι καλλιτέχνες είμαστε σοκαρισμένοι με εσάς».

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αν γνωρίζατε κυρία Μενδώνη είστε εγκληματίας. Δε νομίζω ότι είστε εγκληματίας... Αν δε γνωρίζατε είστε ανεπαρκής... Κλείνω περισσότερο στην άγνοια, αλλά και η άγνοια είναι απαράδεκτη και εγκληματική».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου.