Breaking News

Χ. Δημουλίδου για Χ. Βαρθακούρη: «Μου κάνει bullyίng - Καλύτερα να προσέχει γιατί το έκανα για το καλό του» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Χρυσηίδα Δημουλίδου επανέρχεται στην κόντρα της με τον Χάρη Βαρθακούρη και μιλάει στην Όλγα Λαφαζάνη για όσα την ενόχλησαν.  Η γνωστή συγγραφέας των best sellers, ανάμεσά τους και «Τα δάκρυα του Θεού», είπε στο Happy Day:

«Συνηθίζω να κάνω τέτοιου είδους αναρτήσεις. O λόγος που πήρε έκταση οφείλεται στον κύριο Βαρθακούρη. Άνοιξα την τηλεόραση κι έπεσα πάνω στην εκπομπή του κυρίου Βαρθακούρη και παρατηρώ ότι φέρεται περίεργα, με έναν απότομο τρόπο, ότι μιλάει με έναν περίεργο τρόπο στη γυναίκα του. Με ενόχλησε ως τηλεθεάτρια κι εκείνη την ώρα ήμουν στον υπολογιστή κι έγραψα αυτό που έγραψα, ότι ο κύριος Βαρθακούρης δεν έχει συνειδητοποιήσει πως δεν είναι σπίτι του, ότι φέρεται αγενώς προς την κατά τ' άλλα ευπρεπή γυναίκα του, την οποία τη συμπαθώ πάρα πολύ. 

Μέσα σε λίγη ώρα με πήρε τηλέφωνο η διαχειρίστρια της προσωπικής μου ομάδας και μου είπε να δω το προφίλ μου γιατί άρχισε να μπαίνει κόσμος και να με βρiζει. Μπήκα και άρχισα να διαβάζω αισχρoλογίες. Επειδή η σελίδα μου είναι ανοιχτή, άρχισα να διαγράφω και να μπλοκάρω ένα - ένα τα σχόλια.

Ο ίδιος έδωσε έκταση και τροφή σε ανθρώπους που καν δεν με γνωρίζουν να μπαίνουν στις δικές μου σελίδες και να λένε "Ποια συγγραφέας; Τι βιβλία έγραψε; Το ξέρει η μάνα της ότι έγραψε βιβλία;".

Θίξανε το έργο μου, θίξανε την προσωπικότητά μου με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Δεν μιλάμε για επέμβαση στην προσωπική του ζωή, μιλάμε για μια έκθεση σε ώρα μεσημεριανή που τη βλέπουν κι αvήλικα, όπου θεωρώ ότι αυτό είναι ανεπίτρεπτο και γι' αυτό κατηγορώ και το κανάλι, όταν ο κύριος Βαρθακούρης παρουσιάζει μια σeξιστική συμπεριφορά. Γιατί, για μένα, αυτό είδα εκείνη τη στιγμή απέναντι προς μία γυναίκα, όποια και να ήταν.

Αποκάλεσε σκυλιά τους αναγνώστες μου, σας παρακαλώ πολύ! Αυτό είναι καθαρό bullyίng. Εγώ έκανα μία ανάρτηση ως τηλεθεάτρια και είπα τη γνώμη μου. Ο κύριος μου κάνει bullyίng. 

Του έστειλα ένα μακροσκελές μήνυμα και του ζήτησα να σταματήσει αυτό το πράγμα και να κατεβάσουμε και οι δύο τις αναρτήσεις μας, αλλά δεν μου απάντησε. Και καλύτερα να προσέχει γιατί εγώ το έκανα για το καλό του.

Ας μου στείλει ένα μήνυμα και να μου πει "Κυρία Δημουλίδου, επειδή νιώθω προσβεβλημένος με αυτά που γράφετε και δεν με αντιπροσωπεύουν, σας παρακαλώ πολύ κατεβάστε την ανάρτηση"».