Breaking News

Χρήστος Λούλης: «Νιώθω αμηχανία με όσα συμβαίνουν στο θέατρο - Ας μην καθίσουμε άλλο φρόνιμα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» έκανε ο Χρήστος Λούλης, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάτρου.

«Ζούμε στην εποχή του ελληνικού MeToo. Ποιες είναι οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου;» τον ρώτησε ο δημοσιογράφος Οδυσσέας Μητσόπουλος.

«Μένω να το κοιτάζω με μεγάλη αμηχανία. Εννοείται πως χαίρομαι πολύ που κάποιοι άνθρωποι σταμάτησαν να φοβούνται και μιλάνε. Δυστυχώς, δεν μπορώ να φανταστώ τι έχουν περάσει γιατί δεν έχω υποστεί κάτι ανάλογο, ούτε σeξουαλική παρεvόχληση τέτοιου είδους, αλλά ούτε και λεκτική ή σωματική βία. Δεν μου έχουν συμβεί οπότε δεν ξέρω πώς είναι να πηγαίνεις κάθε μέρα να δουλέψεις σε ένα περιβάλλον, όπου υφίστασαι αυτά τα πράγματα... Δεν κρατάμε ίσες αποστάσεις. Εννοείται πως πρέπει να καθαρίσει ο τόπος, ο χώρος...» απάντησε ο γνωστός ηθοποιός.

Και πρόσθεσε, μετά από σχετική ερώτηση: «Όταν ένας άνθρωπος έχει νιώσει ότι έχει παραβιαστεί η προσωπική του σφαίρα ύπαρξης, έχει κάτσει ήδη φρόνιμα πολλά χρόνια. Τώρα που τον πνίγει το δίκιο και νιώθει ότι μπορεί να πει κάτι δεν μπορείς να του πεις "κάτσε φρόνιμα πάλι". Έχει κάτσει φρόνιμα πάρα πολλά χρόνια, ας μην καθίσει κι άλλο, ας το πει. Δεν θα πάθουμε και τίποτα. Το θέατρο έτσι κι αλλιώς δεν παθαίνει τίποτα. Και να καταργηθεί με νόμο, αύριο πάλι θα υπάρχει... ».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Χρήστος Λούλης.