Breaking News

Θεσσαλονίκη: 28 αυτόφωρες συλλήψεις σε ένα 24ωρο

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με γνώμονα την προληπτική αστυνόμευση και απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας, υλοποιεί ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας, Αλλοδαπών και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις εικοσιοκτώ (28) ατόμων, για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα:

• (5) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων. Μεταξύ αυτών και 27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος στην θέα αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προκειμένου να διαφύγει επικείμενο αστυνομικό έλεγχο απέρριψε στο έδαφος (1) σακούλα η οποία περιείχε συνολικά (247) ναρκωτικά δισκία, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

• (4) άτομα για απόπειρες κλοπής.

• (2) άτομα για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις.

• (16) άτομα για παράβαση του Νόμου Περί Αλλοδαπών, καθώς στερούνταν σχετικών νομιμοποιητικών εγγράφων.

• (1) άτομο για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών. Πρόκειται για 24χρονο ημεδαπό, ο οποίος, απογευματινές ώρες χθες (04-03-2021), διαπιστώθηκε να έχει οργανώσει εκδήλωση στην οικία του στην περιοχή της Τούμπας, με συμμετοχή (5) ατόμων. Βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, καταλήγει η  ανακοίνωση.