Breaking News

Θρίλερ με την εξαφάνιση του αδερφού του Δημήτρη Άνθη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Στάθης Ανθής αγνοείται και είναι αδελφός του Δημήτρη, ο οποίος προ ημερών προχώρησε σε καταγγελίες για σeξουαλική κακoποίηση.

Ο Ευστάθιος εθεάθη για τελευταία φορά τη Δευτέρα 8 Μαρτίου στις 5 το πρωί. Ήταν ανύπαντρος και έμενε με τη συγκάτοικο του. Στην Αγγλία ζει εδώ και τρία χρόνια, ενώ η τελευταία φορά που μίλησε με τον αδελφό του ήταν δύο μέρες πριν χαθεί.

Η αστυνομία της Ντέβον και Κορνουάλης πιστεύουν ότι ο 33χρονος, o οποίος επίσης είναι γνωστός με το όνομα Σταν, μπορεί να είχε ταξιδέψει στο Πλίμουθ.

«Ο αδελφός μου εξαφανίστηκε τη Δευτέρα 8 Μαρτίου για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους. Αυτό προσπαθούμε να βρούμε με την αστυνομία. Μας είπαν από την Αγγλία ότι δεν υπάρχει λόγος να πάμε να βοηθήσουμε. Τώρα ψάχνουν να βρουν τους λόγους που τον οδήγησαν στην εξαφάνιση. Τι τον ενοχλούσε.. Το νησί είναι μικρό και το έχουν ψάξει πιθαμή προς πιθαμή, με ελικόπτερα, σκυλιά βατραχανθρώπους και άλλα μέσα. Είχα μιλήσει μαζί του δυο μέρες πριν εξαφανιστεί και ήταν καλά. Δεν έχουμε κάποια νεότερα», είπε ο Δημήτρης Άνθης για τον αδελφό του στο Live News.

Πηγή: Megatv.com