Breaking News

Αποφασισμένη να πάρει την επιμέλεια των παιδιών η Angelina Jolie - «Έσπασε» από τη στάση της ο Brad Pitt

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Brad Pitt φέρεται να είναι λυπημένος που διέρρευσε ότι πριν από λίγες ημέρες η Angelina Jolie κατέθεσε νέα δικαστικά έγγραφα, στα οποία κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία. Τα έγγραφα αναφέρουν ότι η 45χρονη ηθοποιός και τα παιδιά τους είναι τώρα «έτοιμοι να παράσχουν αποδείξεις» για τους ισχυρισμούς τους σε βάρος του Pitt.

Η Angelina Jolie δείχνει πλέον αποφασισμένη να κερδίσει την επιμέλεια των παιδιών τους. Το πρώην ζευγάρι έχει έξι παιδιά, τον 19χρονο Maddox, την 16χρονη Zahara, τον 17χρονο Pax, την 14χρονη Shiloh και τα 12χρονα δίδυμα Knox και Vivienne.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, πηγή κοντά στον ηθοποιό είπε στην Page Six ότι είναι «σπασμένος» με τη στάση της Angelina.

«Έχει απομείνει πολύ συναίσθημα μετά το γάμο τους. Έχει αναλάβει την ευθύνη για τις ενέργειές του, πλέον σταμάτησε να πίνει. Ο γάμος τους ήταν πολύ πaθιασμένος και τοξικός μερικές φορές και - όπως όλα τα ζευγάρια - είχαν διαμάχες, αλλά μοιράστηκαν και πολλές καλές στιγμές μαζί», είπε χαρακτηριστικά η πηγή.

Και πρόσθεσε: «O Brad δεν επιτέθηκε ποτέ στην Angelina. Η πλευρά του πιστεύει ότι η διαρροή της είδησης έγινε για να επηρεάσει την κοινή γνώμη πριν από το τέλος της δίκης τους. Ο Brad αισθάνεται ότι είναι όλο και πιο απομονωμένος από τα παιδιά του, κάτι που είναι  καταστροφικό γι' αυτόν».

Άλλη πηγή είπε στο US Weekly, ότι «ο Maddox έχει ήδη δώσει κατάθεση και δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτική για τον Brad».

Να σημειωθεί ότι το 2016 η Πρόνοια του Λος Άντζελες είχε κάνει έρευνα για ένα περιστατικό σχετικά με άσχημη συμπεριφορά του 57χρονου ηθοποιού στον Maddox, στο ιδιωτικό αεροσκάφος της οικογένειας, ωστόσο φέρεται να υπήρξε αθωωτική απόφαση.

«Ο Maddox δεν χρησιμοποιεί το Pitt ως επώνυμό του σε έγγραφα που δεν είναι επίσημα και αντί γι' αυτό χρησιμοποιεί το Jolie. Θέλει να αλλάξει το επίθετό του σε Jolie, κάτι το οποίο η Angelina έχει πει ότι δεν υποστηρίζει», πρόσθεσε η πηγή στο US Weekly.

Επίσης, άλλη πηγή είπε στη Daily Mail: «Η Angelina έκανε παρόμοιους ισχυρισμούς στο παρελθόν, οι οποίοι διερευνήθηκαν από τις αρχές και δεν τεκμηριώθηκαν. Αυτή είναι η τελευταία της προσπάθεια να προωθήσει μια ψευδή κατηγορία με οποιοδήποτε κόστος».

Πληροφορίες από: Daily Mail