Breaking News

Ελένη Τσολάκη: «Κάποιες φορές ο άντρας μας είναι και ο σάκος του μποξ - Πάντα η αγάπη σου δίνει δύναμη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την απουσία της από την τηλεόραση μίλησε στο Happy Day η Ελένη Τσολάκη, η οποία είχε ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ στα τέλη της περασμένης σεζόν.

Η όμορφη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, τον επιχειρηματία Παύλο Πετρουλάκη, τον Σεπτέμβριο του 2017, εξομολογήθηκε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή:

«Κάποιες φορές ο άντρας μας είναι και ο σάκος του μποξ, δυστυχώς ή ευτυχώς. Αλλά νομίζω αυτό είναι κι ένα από τα πλεονεκτήματα του να έχεις έναν άνθρωπο κοντά σου. Θα δει και τα στραβά και τα καλά σου και θα είναι εκεί και στα δύσκολα και στα εύκολα.

Έτσι είναι η ζωή, ανηφόρες και κατηφόρες που τις περνάμε. Κι όταν έχουμε κάποιον δίπλα μας για να το μοιραζόμαστε, νομίζω ότι γίνεται λίγο πιο γλυκό, ήπιο και μαλακό.

Πάντα η αγάπη σου δίνει δύναμη. H αγάπη είναι το πιο σημαντικό και το να αισθάνεσαι ότι είσαι ο εαυτός σου σε κάθε πτυχή της ζωής σου. Τα δύο πράγματα, βέβαια, είναι πολύ διαφορετικά. Θα μου πεις ότι στη ζωή πολύ δύσκολα συνδυάζονται και τα δύο, δηλαδή σε περιόδους που είσαι καλά προσωπικά, δεν πας πάρα πολύ καλά επαγγελματικά ή το αντίστροφο. Το ιδανικό είναι λίγο δύσκολος στόχος. Παρόλα αυτά είναι πάρα πολύ σημαντικό το να αισθάνεσαι καλά μέσα σου στα προσωπικά σου. Για εμένα είναι το πιο σημαντικό, μετά έρχονται όλα τα άλλα».