Breaking News

Εμμανουέλα Αλεξίου: Τι κάνει σήμερα η τηλεοπτική «Ούρσουλα» της σειράς «Οι Αυθαίρετοι»; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η δημοφιλής σειρά "Οι Αυθαίρετοι (1989-1991, Mega) ήταν από τις πρώτες που προβλήθηκαν στην ιδιωτική τηλεόραση. Μάλιστα, κατά τον εορτασμό των 20 χρόνων λειτουργίας του Mega, κατέκτησε τη δέκατη θέση στην ψηφοφορία που διεξήχθη.

Η Εμμανουέλα Αλεξίου είχε υποδυθεί την Ούρσουλα Χατζηγιώργη. Ήταν η κόρη της Σούλας και του Κώστα Χατζηγιώργη (του ρόλους υποδύθηκαν η Νατάσα Τσακαρισιάνου και ο Χρήστος Βαλαβανίδης).

Η πάντα γοητευτική Εμμανουέλα Αλεξίου είπε στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» του Alpha:

«Cult σειρά οι Αυθαίρετοι, ακόμα και σήμερα με ακολουθεί. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε το μέγεθος της ανταπόκρισης του κόσμου.

Δεν έχω σταματήσει ποτέ να δουλεύω, απλά, από ένα σημείο και μετά, άρχισα να γράφω σενάρια. Το ΣΕΗ έχει 7.000 ηθοποιούς, λογικά οι μισές είναι γυναίκες. Ίσως είναι και περισσότερες. Παλεύεις μία στις 3.500. Οι σεναριογράφοι δεν είναι καν 35, δηλαδή το 1%... Κατάλαβα ότι μια καριέρα σαν σεναριογράφος είναι πιο σίγουρη από μια καριέρα ως ηθοποιός.

Είχε συμβεί κι ένα γεγονός για να πάρω αποφάσεις... Υπήρξε ένα πρόβλημα με κάποιον άνθρωπο στο χώρο, με τον οποίο εγώ δούλευα. Ήταν πολύ μεγαλύτερός μου. Είχε αξιώσεις από μένα διαφορετικές τις οποίες δεν του ικανοποίησα. Φυσικά, το πήρε προσωπικά και με κυνηγούσε για κάποια χρόνια. Με έκοψε από τέσσερις δουλειές. Τις είχα κλείσει. Μάλιστα σε μία είχα κάνει τέσσερα επεισόδια και ξαφνικά με σταμάτησαν...».