Breaking News

Επιστρέφει στην τηλεόραση η Ελένη Μενεγάκη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται ένα βήμα πριν υπογράψει το νέο της συμβόλαιο, το οποίο θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα, η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε: 

«Δεν πρόκειται για φήμη, αλλά για γεγονός. Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση, θα συνεργαστεί με το Mega. Οι διαπραγματεύσεις γίνονται εδώ και ένα μήνα περίπου.

Τις τελευταίες δύο ημέρες  οι διαπραγματεύσεις γίνονται με ανώτερα στελέχη της ιδιοκτησίας και τον δικηγόρο της Ελένης Μενεγάκη.

Το συμβόλαιο είναι για τουλάχιστον δύο έτη. Ακόμα δεν έχει υπογραφεί, αλλά υπάρχει η πρόθεση για 2+2 έτη. Έτσι ήταν και το συμβόλαιο που είχε η Ελένη Μενεγάκη στον Alpha. Ακόμα δεν έχει "πέσει" η υπογραφή και εκκρεμεί η ζώνη προβολής της εκπομπής της, δηλαδή αν θα είναι πρωί ή αν θα είναι μεσημέρι. Το δικό μου ρεπορτάζ λέει ότι θα είναι για τη μεσημεριανή ζώνη».

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε: «H επιθυμία της Eλένης είναι ότι δε θέλει να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη και θέλει να ξαναπάει στο μεσημέρι, στο 13:00 - 16:00, αυτό δηλαδή που έκανε τα τελευταία χρόνια με επιτυχία στον Alpha».

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Open.