Breaking News

Εύη Δρούτσα: «Με ενοχλεί που έχει παχύνει τόσο ο Βασίλης Καρράς, δεν μπορεί να αναπνεύσει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Δεν κάθισα ποτέ να εμπνευστώ τραγούδι. Αφού γράψω έναν στίχο μετά σκέφτομαι ότι είναι από τη ζωή μου. Άρχισα να κλαίω όταν έγραψα τον "δικό μου το δρόμο". Σκέφτηκα τότε ότι ήταν όλη μου η ζωή», εξομολογήθηκε η Εύη Δρούτσα, η οποία μίλησε στο Happy Day για τους καλλιτέχνες που συνεργάστηκε στο παρελθόν, αλλά και για τα... παράπονα που έχει από τους star. Μεταξύ άλλων, είπε στον Δημήτρη Παπανώτα:

«Είμαι από τους μόνους στιχουργούς που δε θέλησα ποτέ να έχω κοινωνικά πάρε - δώσε. Με τον Στέφανο Κορκολή ήμασταν μαζί από το πρωί μέχρι το βράδυ επί 5 χρόνια. Με την Άννα Βίσση κάναμε πολύ παρέα όταν πρωτοχώρισε. Εξακολουθώ να τη θεωρώ φίλη μου.

Όταν συνεργάστηκα με τον Αλκαίο, τον είχαν... πεταμένο σε ένα συρτάρι. Είπα ότι θα τον κάνω φίρμα και τον έκανα...

Εκτός από τον Πασχάλη Τερζή, δεν με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο να μου  ευχηθεί σε γιορτές. Με τον Γιάννη Πλούταρχο μιλάμε, μπορώ να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω "γιατί άφησες το γιο σου να τραγουδήσει". Έχω αυτό το θάρρος και μιλάμε τακτικά. 

Ο Πασχάλης Τερζής, μπορεί να κάνει κρύο και να με πάρει τηλέφωνο να με ρωτήσει αν κρυώνω. Έχουμε πολύ καλή σχέση.

Τους star δεν τους υπολογίζω γιατί, δυστυχώς, οι περισσότεροι αισθάνονται ότι είναι star... Δεν έχω πίκρα επειδή δεν μου έδωσαν χρήματα, αλλά γιατί δεν με παίρνουν τηλέφωνο τις γιορτές.

Όταν είχε παχύνει ο Πασχάλης Τερζής, τον πήρα τηλέφωνο και του είπα... "πέσε". Δηλαδή, με ενοχλεί που έχει παχύνει τόσο ο Βασίλης Καρράς. Δεν μπορεί να αναπνεύσει...».

Δείτε το βίντεο.