Breaking News

House of Fame: Το σπίτι συζητά ανοιχτά για τη σχέση Κόνης και Γιώργου Σπετσιώτη - «Του έχω πει ότι δεν αισθάνομαι το ίδιο» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τρίτης ο Beauty Expert Παντελής Τουτουντζής υποδέχθηκε στο House of Fame La Academia τον hair stylist Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο για να αλλάξουν την εμφάνιση τριών ακόμα σπουδαστών, της Πηνελόπης Τσιακυρίδου, του Γιάννη Αρβανιτίδη και της Αλεξάνδρας Κολαΐτη.

Νωρίτερα, στο σπίτι, παρουσία όλων των συγκατοίκων, συζητήθηκε ανοιχτά η σχέση της Κόνης Μπιζιντή και του Γιώργου Σπετσιώτη, οι οποίοι θα τραγουδήσουν ντουέτο στο επόμενο live.

Η Κόνη ξεκαθάρισε ότι δεν συμβαίνει τίποτα εpωτικό μεταξύ τους και πως είναι απλά φίλοι, ωστόσο ο Γιώργος άφησε ερωτηματικά, τουλάχιστον για τη δική του πλευρά, τονίζοντας πως, είτε συμβαίνει κάτι είτε όχι, δεν αφορά κανέναν.

Πάντως η Κόνη, σε συζήτηση που είχε με τη Μαριάννα Κάρα, τόνισε: «Όλη την ώρα μου κολλάει, ενώ εγώ του το έχω πει και του το έχω δείξει. Ξανακολλάει και δεν ξέρω τι να κάνω και δε θέλω να είμαι και απότομη. Του είχα πει "Γιώργο δεν σε βλέπω το ίδιο, δεν αισθάνομαι το ίδιο". Μετά το χειρίστηκα κάπως διαφορετικά για να μην τον πληγώσω και το παρεξήγησε».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.