Breaking News

Μ. Γαστεράτου για Άννα Μαρία: «Δεν ξέρω αν ο Ν. Μπάρτζης είναι στα γούστα της - Ελπίζω να μην σοκαριστεί με αυτά που θα δει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Είναι ένα πολύ δυναμικό κορίτσι, είναι αντράκι» είπε η Μαντώ Γαστεράτου για τη φίλη της Άννα Μαρία Βέλλη, που αποχώρησε από το Survivor. Μεταξύ άλλων, πρόσθεσε στην κάμερα της εκπομπής «Love it»:

«Με τον σύντροφό της δεν έχω μιλήσει. Ήταν μαζί στο παρελθόν 5 χρόνια και τώρα είναι ξανά μαζί. Είναι πολύ καλά μαζί του. Τώρα, όλα αυτά που ακούγονται και βλέπω... με προβληματίζουν...

Σε παιχνίδια επιβίωσης πηγαίνεις μαζί με τους συμπαίκτες σου ακόμα και στην τουαλέτα. Aναπτύσσεις ισχυρούς δεσμούς γιατί είσαι αποκομμένος και από την οικογένειά σου και από τη ζωή σου έξω.

Δεν ξέρω αν ο Νίκος Μπάρτζης είναι στα γούστα της ή όχι. Μέσα σε ένα τέτοιο παιχνίδι τα συναισθήματα μεγεθύνονται...

Ελπίζω, τώρα που θα βγει, να μην σοκαριστεί με αυτά που θα δει και θα διαβάσει και να το διαχειριστεί όσο πιο ψύχραιμα μπορεί. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο να έχεις πάει σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, να σε βλέπει όλη η Ελλάδα και ξαφνικά να σε κατηγορούν ότι συνάπτεις σχέση με συμπαίκτη σου, ενώ έχεις έξω κάποια άλλη σχέση».