Breaking News

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Έπεσα από τα σύννεφα, δεν φανταζόμουν ότι μερικές περιπτώσεις ήταν τόσο ακραίες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης φιλοξενήθηκε την Τρίτη στο Πρωινό, όπου σχολίασε όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάτρου, ενώ αποκάλυψε ότι θα καταθέσει στο ΣΕΗ για ένα περιστατικό βίας.

«Σε κάποια περιστατικά είχα βρεθεί και μάρτυρας και θα χρειαστεί να καταθέσω σε μία περίπτωση, στο ΣΕΗ» είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Αφορά μία περίπτωση σωματικής βίας, που είχαμε ένα περιστατικό σε παράσταση. Για το περιστατικό δεν μπορώ να μιλήσω. Πρόκειται να καταθέσω και δεν πρέπει να μιλήσω δημόσια. Με έχει καλέσει ο καταγγέλλων για να δώσω μια κατάθεση για το τι ακριβώς συνέβη».

«Είναι δύσκολο να καταθέσεις εναντίον κάποιου, με τον οποίο έχεις συνεργαστεί πριν χρόνια. Αλλά συμβαίνουν κάποια πράγματα και οφείλουμε να καταθέσουμε τα γεγονότα όπως τα ζήσαμε. Να πούμε την αλήθεια» πρόσθεσε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

«Για κάποιες περιπτώσεις, που ήρθαν στη δημοσιότητα, έπεσα από τα σύννεφα. Ήξερα ότι κάποιοι ήταν δύσκολοι συνεργάτες, αλλά στα πλαίσια του λογικού. Δεν ήξερα ότι μερικές περιπτώσεις ήταν τόσο ακραίες και ποινικά κολάσιμες» είπε, μεταξύ άλλων, στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Δείτε τη συνέντευξη.