Breaking News

Γιάννης Πλούταρχος: Το ταλέντο του στη ζωγραφική και η... ηλικία του που άφησε άναυδο τον Μουτσινά (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του, τη μεγάλη του οικογένεια και τη συμμετοχή του ως κριτής στο House of Fame του ΣΚΑΪ.

Επίσης, αναφέρθηκε στο γιο του, που κυκλοφόρησε πρόσφατα και νέο video clip, μίλησε για την αγάπη του στα κόμικ όταν ήταν μικρός, ενώ αποκάλυψε το ταλέντο του στη ζωγραφική. Μάλιστα οι δημιουργίες του εμφανίστηκαν στο videowall, στο πλατό της εκπομπής.


Αναφερόμενος στην πανδημία και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι καλλιτέχνες, τόνισε: «Η επαφή με τον κόσμο είναι σπουδαίο πράγμα για τους καλλιτέχνες, την έχουν ανάγκη. Οι καλλιτέχνες έχουμε πάθει κατάθλιψη».

Κάποια στιγμή ο Νίκος Μουτσινάς τον ρώτησε για την ηλικία του. Ο παρουσιαστής έμεινε άναυδος όταν ο τραγουδιστής του απάντησε ότι είναι 50 χρονών.

«Τι είπες;... 50; Κακώς τον φέραμε! Εγώ τόσο καιρό λέω ότι είμαι 43 και λένε "τι ωραία που κρατιέται ο Μουτσινάς". Λάθος... Εδώ πέρα μας κατέστρεψε το "καλύτερο παιδί". Τι ήρθε ο Γιάννης να μας πει; 50; Μπράβο ρε Γιάννη!» είπε ο Μουτσινάς.

Ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησε και για την κόρη του Κατερίνα, επισημαίνοντας ότι έχει εξαιρετική φωνή, ωστόσο ασχολείται με τη μουσική σαν χόμπι, καθώς είναι βιολόγος. «Αυτό εμένα μ' αρέσει πολύ γιατί δεν υπάρχει κίνδυνος» τόνισε χαρακτηριστικά.