Breaking News

Γιώργος Καπουτζίδης: «Είμαι προετοιμασμένος να πάω στα δικαστήρια με τον κ. Κούγια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Δεν ξαφνιάστηκα, το περίμενα» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, σχολιάζοντας την αναφορά που έκανε στο πρόσωπό του ο Αλέξης Κούγιας, στην ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα...

«Οι ομοφυλόφιλοι πολίτες τα έχουμε συνηθίσει αυτά, τα ζούμε από πολύ μικρή ηλικία» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι «κανένας δεν κάνει σημαία την ιδιαιτερότητά του».

«Είμαι πάρα πολύ προετοιμασμένος να πάω στα δικαστήρια με τον κ. Κούγια, έχω μιλήσει κι εγώ με δικηγόρο. Είμαι έτοιμος κι αν χρειαστεί να πάμε στα δικαστήρια, ας πάμε στα δικαστήρια» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων:

«Εδώ και 17 χρόνια έχω ζήσει 3 όμορφες σχέσεις και υπήρξα ευτυχισμένος. Αυτοί οι άνθρωποι εξακολουθούν να με αγαπάνε και αυτό με συγκινεί ιδιαίτερα. Τώρα δεν είμαι σε κάποια σχέση, είμαι μόνος μου. Είμαι άνεργος ομοφυλόφιλος, όπως θα έλεγε και ο κ. Κούγιας...

Σήμερα ο μπαμπάς μου γίνεται 90 χρόνων, είναι τα γενέθλιά του. Θέλω να του στείλω όλη μου την αγάπη και είμαι συγκινημένος γιατί ο μπαμπάς μου είναι πολύ περήφανος για μένα... Τώρα έχω φτάσει στο σημείο να βλέπω την περηφάνια στα μάτια του κι αυτό με έκανε ευτυχισμένο. 

Δεν ήρθα εδώ να επιτεθώ σε κάποιον. Αν θέλει να πάμε στα δικαστήρια, φυσικά και θα πάω. Ήρθα εδώ, γιατί δεν είμαι πρότυπο, ο πατέρας μου όμως είναι. Μακάρι - όταν τελειώσει αυτή η συνέντευξη - κάποιος πατέρας να κοιτάξει το γκέι παιδί του με περηφάνεια, όπως κοιτάει εμένα ο μπαμπάς μου....».

Δείτε το βίντεο.