Breaking News

Γιώργος Κακοσαίος: Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου «αποκαλύπτεται» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «The 2Night Show» βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης ο Γιώργος Κακοσαίος, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη. 

Ο ταλαντούχος γιος του Γιάννη Πλούταρχου εξήγησε πώς πήρε την απόφαση να σταματήσει τον πρωταθλητισμό στο ποδόσφαιρο, για χάρη της μεγάλης του αγάπης, της μουσικής, σε ηλικία 17 ετών, όταν και το ανακοίνωσε στους γονείς του.

Επίσης, μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα του, αλλά και τη στήριξη που είχε από την οικογένειά του στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. 

Αναφερόμενος στην αλλαγή του επιθέτου του πατέρα του, τόνισε πως ξεκίνησε με το πραγματικό του επίθετο και σκοπεύει να συνεχίσει μ' αυτό.

Ο Γιώργος Κακοσαίος είπε, μεταξύ άλλων, για τους γονείς του: «Όλο αυτό μου φαινόταν πολύ φυσιολογικό, δηλαδή, πάντα ήξερα ότι ο πατέρας μου είναι ο Γιάννης Πλούταρχος, ένας γνωστός τραγουδιστής. Όταν άρχισα να μεγαλώνω, εκεί στα 12-13, άρχισα να βλέπω ότι ο πατέρας μου είναι όντως διάσημος και αγαπητός. Η αλήθεια είναι ότι, ενώ ο πατέρας μου έλειπε πολύ για επαγγελματικούς λόγους όταν ήμασταν παιδιά, δεν ξέρω πώς το έκανε αλλά δε νιώσαμε ποτέ την απουσία του. Πάντα ήταν εκεί κι ας έλειπε συχνά. Συμπλήρωνε το χρόνο που έχανε μαζί μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εννοείται είχαμε και τη μάνα μας που ήταν βράχος και στήριγμα. Είναι μια ηρωίδα, την αγαπώ!».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.