Breaking News

House of Fame: Η γνωριμία με τους 2 νέους σπουδαστές (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο τέλος του χθεσινού επεισοδίου δύο νέοι σπουδαστές μπήκαν στο House of Fame. Στο επεισόδιο της Τρίτης έγιναν τα «αποκαλυπτήρια» και γνωρίστηκαν με τους σπουδαστές της μουσικής Ακαδημίας: Δείτε τα βιογραφικά τους, όπως τα δημοσιεύει ο ΣΚΑΪ:

Έλενα Δομάζου

Είναι 28 ετών και κατάγεται από τον Πειραιά. Ξεκίνησε τα μαθήματα φωνητικής όταν ήταν 12 ετών και στα 16 της έφτιαξε μια μπάντα εναλλακτικού ροκ. Σήμερα, το ρεπερτόριο της περιλαμβάνει έντεχνα και λαϊκά τραγούδια. Γοητεύτηκε από την ισπανική κουλτούρα, έμαθε τη γλώσσα και πλέον ο ρυθμός και τα τραγούδια της ισπανικής και λατινοαμερικάνικης κουλτούρας έχουν γίνει κομμάτι της. Έχει συνεργαστεί με αρκετούς γνωστούς τραγουδιστές όπως ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Παντελής Παντελίδης ενώ η πιο πρόσφατη συνεργασία της είναι με τον ΒΟ σε τραγούδι της Καίτης Γαρμπή! Είναι ανταγωνιστική, λατρεύει το τραγούδι και τη μαγεύει ο κόσμος της showbiz.

Μηνάς Τσουκάνης

Είναι 23 ετών, γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζει πολιτικός μηχανικός. Αγαπά τη μουσική και έχει σαν χόμπι το μόντελινγκ, με το οποίο ασχολείται από 16 ετών. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική όταν ήταν 8 ετών, μαθαίνοντας μπουζούκι και αργότερα, φοιτώντας σε μουσικό σχολείο, έμαθε πιάνο και κιθάρα. Είναι αρκετά φιλόδοξος με αυτοπεποίθηση, όμως τραγουδάει μόνο ελληνικά τραγούδια. Στο σπίτι θέλει τα πάντα να βρίσκονται σε τάξη. Με τις γυναίκες δηλώνει τζέντλεμαν και αυτή την περίοδο είναι ελεύθερος!


Δείτε το βίντεο.