Breaking News

House of Fame: Ξέσπασε η Π. Μπαλτατζή - Τα δάκρυα της Μαριάννας, ο σπουδαστής της εβδομάδας και το extra προνόμιο (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την αποχώρηση της Αναστασίας Μπίσυλα, στο επεισόδιο της Καθαράς Δευτέρας η εβδομάδα ξεκίνησε στο House of Fame La Academia με την αξιολόγηση και τον σχολιασμό των εμφανίσεων του Live Concert από τους καθηγητές. 

Μάλιστα, υπήρξε και ένταση, με την καθηγήτρια Πέννυ Μπαλτατζή να δείχνει απογοητευμένη από κάποιες δηλώσεις της Πηνελόπης Τσιακυρίδου, στην οποία έκανε έντονες παρατηρήσεις, τονίζοντας ότι δεν ξέρει εάν θέλει πλέον να την έχει στο μάθημά της.

Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση για το επόμενο Live είναι ο Μηνάς Τσουκάνης, η Έλενα Ροϊνού και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Η Μαριάννα Κάρα, που έχει έρθει κοντά με τον Στέφανο, ξέσπασε σε δάκρυα, δηλώνοντας ότι αν μπορούσε θα έπαιρνε τη θέση του.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος ανακοίνωσε σε όλους ότι καλύτερος σπουδαστής της εβδομάδας αναδείχθηκε ο Sion, που θα έχει ασυλία, ενώ θα μείνει και στη μουσική σουίτα. Μαζί του στη σουίτα πήρε την Έλενα Ροϊνού.

Ο Sion θα έχει και ένα επιπλέον προνόμιο: θα μπορεί να σώσει 3 συγκατοίκους από τη διαδικασία της ψηφοφορίας μεταξύ των σπουδαστών, η οποία οδηγεί στην αφαίρεση 4 βαθμών από τη βαθμολογία των κριτών στο Live.

Επίσης, έγινε και η ανάθεση τραγουδιών στους σπουδαστές, τα οποία θα ερμηνεύσουν στο επόμενο Live.

Δείτε τα βίντεο.