Breaking News

House of Fame: Ο εκνευρισμός του Μεταξόπουλου, η ανάθεση τραγουδιών και οι 2 νέοι σπουδαστές - Ποιος έχει ασυλία; (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την αποχώρηση της Άλεξ Μαντή, στο επεισόδιο της Δευτέρας η εβδομάδα στο House of Fame La Academia ξεκίνησε με σκληρή κριτική στους σπουδαστές από τον Πάνο Μεταξόπουλο, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος με την απόδοσή τους στο live, αλλά κυρίως με τις δικαιολογίες που χρησιμοποίησαν.

Στη συνέχεια ο Μεταξόπουλος ανακοίνωσε σε όλους ποιος αναδείχτηκε καλύτερος σπουδαστής της εβδομάδας

Πρόκειται για τον 30χρονο Άρη Βανταράκη, που θα έχει ασυλία, ενώ θα μείνει και στη μουσική σουίτα. Μαζί του στη σουίτα πήρε τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα.

Επίσης, οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση - Αλεξάνδρα Κολαΐτη, Αναστασία Μπίσυλα και Πηνελόπη Τσιακυρίδου - επέλεξαν τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν στο live. Κατόπιν ο Μεταξόπουλος ανακοίνωσε με πρωτότυπο τρόπο και στους υπόλοιπους τα τραγούδια που τους ανατέθηκαν.

Στο τέλος του επεισοδίου δύο νέοι σπουδαστές μπήκαν στη μουσική Ακαδημία του ΣΚΑΪ, τους οποίους θα γνωρίσουμε στο αυριανό επεισόδιο της Τρίτης. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν από την Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», πρόκειται για την Έλενα Δομάζου, που υπήρξε σύντροφος του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη και τον Μηνά Τσουκάνη, πρώην παίκτη του GNTM 3.

Δείτε τα βίντεο.