Breaking News

House of Fame: Στεναχωρήθηκε η Κόνη από το σχόλιο του Γιάννη για τη φούστα της - Οι 3 σπουδαστές που δεν μπορούν να ψηφιστούν (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Jimmy Sion είχε αναδειχθεί από τους καθηγητές σπουδαστής της εβδομάδας και εκτός από την ασυλία που πήρε και τη μουσική σουίτα, στην οποία μένει, είχε και το επιπλέον προνόμιο να μπορεί να σώσει 3 συγκατοίκους από τη διαδικασία της ψηφοφορίας, η οποία οδηγεί στην αφαίρεση 4 βαθμών από τη βαθμολογία των κριτών στο Live Concert. 

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, ο Πάνος Μεταξόπουλος μπήκε στο σπίτι και του ζήτησε να ονοματίσει τους 3 που θα σώσει από την εβδομαδιαία ψηφοφορία των σπουδαστών. Πρόκειται για την Έλενα Ροϊνού (που είναι και υποψήφια προς αποχώρηση), την Πηνελόπη Τσιακυρίδου και τη Μαριάννα Κάρα.

Νωρίτερα η Κόνη Μπιζιντή και η Μαριάννα Κάρα επέλεγαν τις εμφανίσεις τους για το Live μαζί με τον Al Giga.

Η Κόνη επέλεξε να φορέσει μία μίνι ροζ φούστα, με τον Jimmy Sion να προτείνει  οι δύο κοπέλες να αλλάξουν και να φορέσουν η μία τα ρούχα της άλλης.

Η Κόνη και η Μαριάννα πήγαν να αλλάξουν τα ρούχα, ενώ ο Γιάννης Αρβανιτίδης σχολίασε: «Την Κόνη δεν την κολακεύει αυτό το πράγμα, είναι γuμvό. Το θεωρώ κατηγορίας Β».

Το σχόλιο του Γιάννη ενόχλησε την Κόνη. Ο ίδιος της εξήγησε ότι την εκτιμάει, τη σέβεται και πιστεύει στις δυνατότητές της και πως το σχόλιο δεν είχε σχέση με την ίδια αλλά με το ρούχο, ωστόσο η Κόνη στεναχωρήθηκε και ήταν έτοιμη να βάλει τα κλάματα.

Δείτε τα βίντεο.