Breaking News

House of Fame: Τα δάκρυα του Στέφανου και της Χρύσας, ο σπουδαστής της εβδομάδας και η ανάθεση τραγουδιών (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Δευτέρας η Έλενα Ροϊνού, που αποχώρησε από το House of Fame στο Live Concert, αποχαιρέτησε τους συγκατοίκους της και στο σπίτι εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Holly Grace, η Αλεξάνδρα Κολαΐτη και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Η Μαριάννα Κάρα προσπάθησε να στηρίξει τον Στέφανο, που ξέσπασε σε κλάματα, καθώς νιώθει να έχει φτάσει στα όριά του, μιας και για μία ακόμα εβδομάδα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Σε κλάματα ξέσπασε και η Χρύσα Μαλακόζη - τη στιγμή που εξέφραζε τα παράπονά της στους καθηγητές - καθώς έχει στεναχωρηθεί, όχι για τα σχόλια που άκουσε από την κριτική επιτροπή για το ντουέτο της με την Πηνελόπη Τσιακυρίδου, αλλά για τον τρόπο που αυτά ειπώθηκαν.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος ανακοίνωσε σε όλους ότι καλύτερος σπουδαστής της εβδομάδας αναδείχθηκε ο Γιάννης Αρβανιτίδης, που θα έχει ασυλία, ενώ θα μείνει και στη μουσική σουίτα. Μαζί του στη σουίτα πήρε τον Γιώργο Ντίνο. Ο Γιάννης θα έχει και το προνόμιο να σώσει 3 συγκατοίκους του από τη διαδικασία της ψηφοφορίας μεταξύ των σπουδαστών, η οποία οδηγεί στην αφαίρεση 4 βαθμών από τη βαθμολογία των κριτών.

Επίσης, ο Πάνος Μεταξόπουλος έκανε την ανάθεση των τραγουδιών στους σπουδαστές για το επόμενο Live Concert.

Δείτε τα βίντεο.