Breaking News

Η ανάρτηση της Τ. Στεφανίδου για το τροχαίο στη Βουλή: «Κάποιοι παρερμήνευσαν όσα είπα στην εκπομπή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με ανάρτησή της στο Facebook, το απόγευμα της Παρασκευής, η Τατιάνα Στεφανίδου διευκρινίζει σχετικά με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή T-Live για το τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή:

«Στη σημερινή εκπομπή με θέμα το τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή και το video που ήρθε στη δημοσιότητα, ξεκαθάρισα, με σκοπό την προστασία του 23χρονου Ιάσονα, ότι ίσως η ταχύτητα του συγκεκριμένου video να είναι πιο γρήγορη από την πραγματική.

Κάποιοι το ερμήνευσαν με ακριβώς τον αντίθετο τρόπο. Είναι ξεκάθαρο ήδη από τις εκπομπές που έχουμε προβάλει στις 15, 16 & 17/3 και είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο στη σελίδα www.alphatv.gr/tlive  ότι ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος έστριψε παράνομα και δεν υπήρχε στο σημείο τροχονόμος όπως όφειλε. Επίσης, πως ο 23χρονος μοτοσικλετιστής ήταν νόμιμος!»


Δείτε στο βίντεο το σχόλιο της παρουσιάστριας για το τροχαίο που προκάλεσε αντιδράσεις.

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με την τηλεπερσόνα Τατιάνα :
Ο άνθρωπος αυτός γλύφει το σύστημα υπηρετώντας το ρόλο που της έδωσαν το θέμα είναι ποιοι ανέχονται να την παρακολουθούν και πως θα ένιωθαν αν το παιδί που σκότωσαν παραβιάζοντας τον Κ.Ο.Κ. ήταν το δικό τους παιδί.
Στις πραγματικές δημοκρατίες η αστυνομία θα προέβαινε σε συλλήψεις και βέβαια δεν θα υπήρχε καμία πιθανότητα εγκατάλειψης του θύματος και απομάκρυνσης του δράστη.
Από αστήρικτες δικαιολογίες άλλο τίποτα έχουμε χορτάσει.
Σκεπτείτε αν αυτό το έκανε οποιοσδήποτε πολίτης από εμάς πως θα αντιδρούσαν όλοι αυτοί οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο και αν αυτοί έχουν ορκιστεί να υπηρετούν την κυβέρνηση όπως κάνουν ή τον λαό και την δημοκρατία μας.
Τώρα όλα τα υπόλοιπα σημαίνουν εντελώς έλλειψη εν συναίσθησης και έλλειμα δημοκρατίας και δικαιοσύνης όμως σε κάθε στιγμή στην καθημερινότητα μας βιώνουμε σαν πολίτες τέτοιες καταστάσεις από το κάθε κυβερνητικό σχήμα και παράταξή όσο και τα όργανα που την υπηρετούν σε βάρος των πολιτών και της δημοκρατίας μας.

» Σχολιάστε