Breaking News

Η εξομολόγηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τον Snik: «Δεν θα δώσω ραπόρτο σε κανέναν για την καρδιά μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
 
Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» φιλοξενήθηκε την Τετάρτη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία - μεταξύ άλλων - είπε για τη σχέση της με τον Snik:

«Δεν θα δώσω ραπόρτο σε κανέναν για την καρδιά μου. Μπορεί να γράψει ο καθένας ό,τι θέλει και μπορεί να πιστεύει ο καθένας ό,τι θέλει. Είμαστε δύο άνθρωποι τελείως διαφορετικοί σαν επαγγελματίες στη δουλειά μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε τελείως διαφορετικοί στο σπίτι. Προφανώς περνάω καλά και με προσέχει. 

Το περίεργο είναι που λένε ότι ο Δημήτρης έχει θυμώσει με κάποιον και μιλάει άσχημα στα stories, άρα η Ηλιάνα είναι σαν τον Δημήτρη. Κανείς δεν βλέπει, όμως, την καθημερινή παρουσία της Ηλιάνας, που δεν μιλάει άσχημα και είναι γλυκιά... Κανείς δεν σκέφτηκε να πει "μήπως ο Δημήτρης είναι σαν την Ηλιάνα;"...

Κανείς δεν σκέφτηκε ότι ο Δημήτρης βρέθηκε ξαφνικά με μια κάμερα στο πρόσωπό του όταν πήγε να κάνει ένα live, επειδή έγινε γνωστό τότε ότι είμαστε ζευγάρι. Οπότε, σαν πρώτη αντίδραση, που δεν ξέρεις τι έχει συμβεί, πας να προστατευθείς με κάποιον τρόπο. Καταλαβαίνω τη στάση του, όπως καταλαβαίνω και την παρεξήγηση που μπορεί να γίνει, Αλλά δεν θα μπω και στη μέση να του πω να αλλάξει κάτι στον εαυτό του, ούτε θα βγω να τον δικαιολογήσω. Δεν είμαι η μαμά του, αλλά το κoρίτσι του.

Από εκεί και πέρα, αν του αρέσει να ντύνεται έτσι, μπράβο του. Δανείζομαι και πολλά πράγματα, κακό δεν μου έχει κάνει στο styling, με έχει βοηθήσει...».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη.