Breaking News

Η εξομολόγηση του Ηλία Βαλάση: «Είμαι ένα κακοποιημένο παιδί - Το θέατρο με βοήθησε να είμαι ο εαυτός μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ηλίας Βαλάσης ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο πρώτο Survivor του Mega και ίσως να ήταν ο νικητής αν υπήρχε τότε η ψηφοφορία του κοινού. Μετά το ριάλιτι επιβίωσης παρουσίασε τη «Φάρμα» και στη συνέχεια ακολούθησε το δρόμο της υποκριτικής. 

Σε συνέντευξή του, που παραχώρησε στην κάμερα του Happy Day, εξομολογήθηκε στην Όλγα Λαφαζάνη:

«Ήταν επιλογή μου να πάω στα ΟΥΚ. Για να πας στην κόλαση, επιλογή σου είναι. Μου έλειπε πολύ να έχω αδέρφια, να έχω ομάδα, να είμαι μέσα σε μια οικογένεια... Δεν έχω μεγαλώσει πολύ με οικογένεια, όπως έχετε μεγαλώσει οι υπόλοιποι, είμαι ένα κακοποιημένο παιδί. Είμαι από... μηδέν, όχι μόνο εγώ, όλοι οι άνθρωποι που υπήρξαν γύρω μου. Σου κάνει παράξενο; Σε ένα σχολείο, δημοτικό, που ήμασταν 150 παιδιά, τα 120 ήταν στην ίδια φάση με εμένα. Γιατί να υπάρχει συγκάλυψη στην οικογένεια; Χτύπησες τα παιδιά; Στον εισαγγελέα. Δεν με νοιάζει αν είσαι άντρας μου...

Τον πρώτο καιρό, που ήρθα σε επαφή με το θέατρο, ήμουν έξω από τα νερά μου. Ήμουν σοκαρισμένος. Ήμουν ένας άνθρωπος γεμάτος με κατεστημένα. Δεν χρειάζεται πια να μεθύσω για να είμαι ο εαυτός μου. Υπήρξε περίοδος που αν δεν έπινα, δεν λειτουργούσα. Δεν μπορούσα να πω "σ' αγαπώ" ή "μου λείπεις". Το θέατρο με βοήθησε πολύ να είμαι ο εαυτός μου. Πιστεύω πολύ στο Θεό.

Όταν συμμετείχα στο Survivor υπήρχαν κι εξαιρετικοί χαρακτήρες, αλλά και άνθρωποι που... καλύτερα να έμπαινες σε κλουβί με άγρια ζώα...

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Με το "κόψε ράψε" στο μοντάζ βγήκε ο κακός και μετά βίωσε bullyίng.

Για πάνω από έξι μήνες είχα τηλεοπτικά συνεργεία έξω από το σπίτι μου και έβγαινα από άλλη πόρτα. Αισθάνθηκα πολύ αδικημένος για την αποχώρησή μου από το Survivor, που δεν θα έπρεπε.

Νομίζω ότι στη Φάρμα δεν με υπερασπίστηκαν, όπως και δεν βοήθησαν το ίδιο τους το project, ώστε να καθιερωθεί και να καθιερωθώ κι εγώ μέσα απ' αυτό».