Breaking News

Η Φάρμα: Η οικειοθελής αποχώρηση και ο παίκτης που ετοιμάζεται να μπει... «Νομίζω ότι θα τσακωθώ με τον Τζώρτζογλου» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Βρισκόταν σε συζητήσεις να μπει στο Survivor, ωστόσο δεν ταξίδεψε ποτέ στον Άγιο Δομίνικο, ενώ άφησε και αιχμές ότι δεν ήταν ικανοποιημένος από τα χρήματα που του έδινε η παραγωγή... Τελικά θα μπει στη «Φάρμα», το ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Ο λόγος για τον Τάσο Ξιαρχό, ο οποίος είναι σε καραντίνα σε ξενοδοχείο προκειμένου να μπει στο παιχνίδι τις επόμενες ημέρες. Μεταξύ άλλων, είπε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα»:

«Μου έκαναν πρόταση τηλεφωνικά και δέχτηκα. Δεν είναι μόνο το οικονομικό. Επειδή κάθομαι αυτή την εποχή και βαριέμαι, λέω γιατί να μην πάω; Είναι ενδιαφέρον, γιατί δεν είναι πρόγραμμα εξαθλίωσης, δηλαδή να κοιμάσαι στα χώματα, να σέρνεσαι σαν την σαύρα κλπ... Νομίζω είμαι farmer boy... Όταν μπω, νομίζω ότι θα τσακωθώ με τον Τζώρτζογλου πάρα πολύ, γιατί δεν μου αρέσει όταν κάποιος μιλάει με την ηλικία του και όχι με την προσωπικότητά του...».

Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αννίτα Κοίτα», σε οικειοθελή αποχώρηση από τη «Φάρμα» προχώρησε η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου.

Δείτε τα βίντεο.