Breaking News

Με αποκαλυπτική διάθεση, η Νάντια Μπουλέ μίλησε για την εγκυμοσύνη της: «Περιμένω το παιδί της... καραντίνας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Αγγελική», διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το Σάββατο κάθισε στον καναπέ του Dot, όπου εξομολογήθηκε - μεταξύ άλλων - στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Είναι τελείως παιδί της καραντίνας. Ήρθαμε πιο κοντά στην καραντίνα με τον σύντροφό μου (σ.σ. Γιώργο Ισαάκ).

Δεν το είχα καταλάβει και δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Επειδή είχα ταλαιπωρηθεί από μικρή με διάφορα γυναικολογικά θέματα, δεν πίστευα ότι θα μείνω έγκυος.

Έστειλα τον Γιώργο να αγοράσει τεστ εγκυμοσύνης, αλλά από μέσα μου έλεγα "αποκλείεται". Κι εκείνος νομίζω το ίδιο σκεφτόταν. Δεν το είχαμε καθόλου στο μυαλό μας. Όταν έκανα το τεστ δεν το πιστεύαμε ότι βγήκε θετικό. Έκανα και δεύτερο τεστ, που βγήκε θετικό και μετά τηλεφώνησα στο γιατρό μου.
 
Έπαθα σοκ όταν ο γιατρός επιβεβαίωσε ότι είμαι έγκυος, γιατί δεν το περίμενα και δεν το είχα προγραμματίσει. Επειδή μου άρεσε πολύ η καθημερινότητά μου, αρχικά σκέφτηκε το πόσο πολύ θα αλλάξει η ζωή μου. Η χαρά ήρθε αργότερα, όταν το συνειδητοποίησα. Ο Γιώργος προσπαθούσε να καταλάβει πώς νιώθω γιατί την πρώτη εβδομάδα δεν του μιλούσα!

Το πρώτο τρίμηνο δεν το είχαμε πει σε κανέναν. Στην αρχή είχα νιώσει τύψεις που δεν ήμουν τόσο χαρούμενη, αλλά τις έδιωξα γρήγορα γιατί πιστεύω πως πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Θεωρώ ότι - επειδή είναι κάτι που σου αλλάζει τη ζωή σου - κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να νιώσει όλη τη γκάμα των συναισθημάτων, από τα χειρότερα μέχρι τα καλύτερα.

Μετά το τρίμηνο άφησα τον Γιώργο να χαρεί. Με ρωτούσε συνέχεια "να το συζητήσουμε;" και του απαντούσα "όχι ακόμα"! Από μέσα του είχε χαρεί πολύ νωρίτερα από μένα.

Ο Γιώργος ασχολείται γενικά με τον καλλιτεχνικό χώρο από πολλά μετερίζια: μουσικά φεστιβάλ, management καλλιτεχνών, παραγωγή θεατρικών παραστάσεων, εμπορικές συμφωνίες, περιοδείες... κάνει πάρα πολλά.

Με τον Γιώργο γίναμε πρώτα συνεργάτες και μετά καλοί φίλοι. Μετά από περίπου 5 χρόνια, κάπως η κατάσταση "τούμπαρε" και γίναμε ζευγάρι...

Είναι ο πιο χαμηλών τόνων άνθρωπος του σύμπαντος. Αυτές τις μέρες, που ακούγεται το όνομά του λόγω της εγκυμοσύνης, έχει φρικάρει, δεν αντέχει... Έχει πάρα πολλά καλά, τόσα που... δεν ξέρω, δεν θέλω να τον ματιάσω.

Ο γάμος δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Ευτυχώς έχει την ίδια άποψη και ο Γιώργος, οπότε ταιριάζουμε και σ' αυτό το θέμα... 

Ο πρώτος άνθρωπος που έμαθε για την εγκυμοσύνη μου ήταν ο μπαμπάς μου. Είχε μια... παύση στο τηλέφωνο, όταν του ανακοίνωσα τα νέα».

Δείτε το βίντεο.