Breaking News

Η πρώτη συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά την επίθεση με το βιτριόλι (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Από την περασμένη Τετάρτη είχε γίνει γνωστό ότι σήμερα, Παρασκευή, το περιοδικό ΟΚ! φιλοξενεί συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου,

Η ζωή της Ιωάννας άλλαξε για πάντα το πρωί της Τετάρτης 20 Μαΐου 2020, όταν δέχθηκε επίθεση στο πρόσωπο με βιτριόλι τη στιγμή που πήγαινε στην εταιρεία που εργαζόταν στην Καλλιθέα. To βιτριόλι έκαψε ένα μεγάλο κομμάτι του προσώπου της Ιωάννας, η οποία μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία λόγω των πλαστικών επεμβάσεων αποκατάστασης.

Η 35χρονη, φερόμενη ως δράστης, είχε συλληφθεί τον επόμενο μήνα της επίθεσης, τον Ιούνιο του 2020.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε ο διευθυντής του περιοδικού, Νίκος Γεωργιάδης, ενώ στη συνέχεια παρουσιάστηκε απόσπασμα από τη συνέντευξη, με την Ιωάννα να συγκλονίζει, περιγράφοντας τη στιγμή της επίθεσης. 

Η Ιωάννα αναφέρει - μεταξύ άλλων - στο περιοδικό, όπου φωτογραφίζεται, φορώντας προστατευτική μάσκα:

«Ήταν πρωί και μόλις είχα φτάσει στο γραφείο. Τη στιγμή που μπήκα στην είσοδο συνέβη ό,τι συνέβη. Η πιο δυνατή ανάμνηση που έχω είναι αυτή η έντονη, βαριά χημική μυρωδιά όταν έπεσε πάνω μου, στο πρόσωπό μου, ένα παχύρρευστο υγρό. Κατάλαβα αμέσως πως ήταν κάποιο οξύ. Δεν μπορώ να ξεχάσω τον αφόρητο πόνο που ένιωσα και τον μεγάλο πανικό που με κατέβαλε... Έφυγα ουρλιάζοντας, ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια και πήγα ενστικτωδώς μέχρι το απέναντι φαρμακείο... Έχουν χαραχτεί στο μυαλό μου οι τρομαγμένες εκφράσεις των ανθρώπων στο φαρμακείο... Φώναζα "Βοηθήστε με, καίγομαι, πεθαίνω". Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να αντέξω, να παλέψω για να μη χάσω τις αισθήσεις μου...».

Δείτε αναλυτικότερα στο βίντεο που ακολουθεί.


Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, ο οποίος αναφέρθηκε στην απόφασή της να είναι παρούσα στη δίκη.