Breaking News

Η συγκίνηση του Άνθιμου Ανανιάδη για τον Κώστα Βουτσά (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Πέμπτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» τον Άνθιμο Ανανιάδη και τον διεθνούς φήμης και ελληνικής καταγωγής, Costa Mandylor, οι οποίοι μίλησαν για τη συνεργασία τους στην πρώτη ελληνική blockbuster ταινία «The Greek Job», στην οποία πρωταγωνιστούν. 

Ο Costas Mandylor μίλησε για το Χόλιγουντ, τις λαμπερές συνεργασίες του και την πατρική σχέση του με τον Άντονι Κουίν.

Από την πλευρά του, ο Άνθιμος Ανανιάδης εξήγησε πως στην ταινία συμμετέχει και ο αείμνηστος Κώστας Βουτσάς, περιγράφοντας πώς κατάφερε να ολοκληρώσει τα πλάνα του, αφού ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή. Εμφανώς συγκινημένος, είπε στον παρουσιαστή:

«Έχουμε πλάνα με τον Κώστα Βουτσά τα οποία θα παίξουν στην ταινία. Έχουμε και τη μεγάλη τιμή... Πάντα συγκινούμαι, είναι δύσκολο γιατί έγινε μέσα στην όλη πράξη της ταινίας.... Εκεί που ετοιμαζόμασταν να κάνουμε μια καταστροφή και πήραμε τηλέφωνο, ήταν στο νοσοκομείο και έφυγε μέσα σε ένα μήνα, αλλά είναι τεράστια τιμή να είναι το πνεύμα του εκεί...

Επίσης, να πω μια άλλη ιστορία... Χρόνια έλεγα στον Κώστα ότι θα κάνω μια ταινία στην οποία θα παίξει τον πατέρα μου. Και βρέθηκε ένας φίλος μου, που ο παππούς του είναι ίδιος ο Κώστας. Είναι 88 χρονών και παίζει για να μας βοηθήσει να τελειώσουμε τα πλάνα του και τον ευχαριστώ για όλα... Ο Κώστας ήταν ο καλύτερός μου φίλος».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη των δύο ηθοποιών.