Breaking News

Η Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη μίλησε για τη νέα σειρά «Σιωπηλός Δρόμος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», όπου μίλησε για τη νέα δραματική σειρά «Σιωπηλός Δρόμος», που θα κάνει πρεμιέρα στο Mega την Κυριακή 4 Απριλίου.

Στη σειρά ένα αναπάντεχο γεγονός έρχεται να ταράξει τη φαινομενικά ήρεμη ζωή μιας εύρωστης κοινωνίας. Τα ίχνη ενός σχολικού λεωφορείου χάνονται ξαφνικά, ένα πρωινό. Μέσα στο λεωφορείο βρίσκονται εννέα μαθητές του δημοτικού, παιδιά εύπορων και ισχυρών οικογενειών, μαζί με τον οδηγό και μια συνοδό. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δήλωσε ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή της στη σειρά, ενώ μίλησε και για τη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη Βαρδή Μαρινάκη, όπως και με το δίδυμο της επιτυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες» - Πέτρος Καλκόβαλης και Μελίνα Τσαμπάνη - που υπογράφει το νέο  σίριαλ του Mega.

Επίσης, μίλησε για τη ζωή της, ενώ μοιράστηκε και την εμπειρία της από τη συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες», όπου υποδύθηκε τη Θεοδοσία Σεβαστού.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός εξήγησε γιατί κράτησε το επίθετο της μητέρας της. Σε παλαιότερή της συνέντευξη είχε τονίσει χαρακτηριστικά: «Έχω κρατήσει το επίθετο της μητέρας μου από τότε που την έχασα, για να την τιμήσω. Έφυγε από καρκίνο».

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή του Mega.