Breaking News

Ησαΐας Ματιάμπα: Η συγκίνηση και η ιδιαίτερη εξομολόγηση για τον πατέρα του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μεταξύ των καλεσμένων του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» και ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο οποίος  συμμετέχει στο «Your Face Sounds Familiar - All Star». 

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει, τον μονάκριβο γιο του Ηρακλή και τη σύζυγό του Βασιλική, η οποία παίζει και στο video clip του νέου του τραγουδιού «Μια ανάσα για δύο».

Να σημειωθεί ότι ο Ησαΐας Ματιάμπα ξεκίνησε το 2017 τη σχέση του με τη Βασιλική Καλανιώτη, ενώ παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2018. Τον Μάιο της ίδιας χρονιάς ήρθε στον κόσμο ο γιος τους.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πολυαγαπημένο του πατέρα, που χάθηκε πρόωρα πριν προλάβει να γνωρίσει τον εγγονό του. «Α ρε μπαμπά...» είπε στο τέλος και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε για τον πατέρα του:

«Ο μπαμπάς μου ήταν έξω καρδιά, απλόχερος και με έχει επηρεάσει πάρα πολύ. Το τραγούδι "Μια ανάσα για δύο" παρουσιάζει τη μητέρα μου και το πώς νιώθει, όσα έχει περάσει μαζί του. Αυτή είναι η πραγματικότητα του τραγουδιού...

Ο μπαμπάς μου ερχόταν από μια πλούσια οικογένεια και μετά το πραξικόπημα στο Ζαΐρ, έχασε τα πάντα και βρέθηκε ξαφνικά στα χωράφια και να τον κυνηγούν για να τον σκοτώσουν. Ήταν πρωτότοκος δημοκρατικής οικογένειας. Ήταν μικρός τότε και όλο αυτό τον επηρέασε στη μετέπειτα πορεία του. Μετά από κάποια ταξίδια που έκανε κατέληξε στην Ελλάδα. Βρέθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Ιατρική στα Γιάννενα μέσω ενός προγράμματος.

Έφυγε από τη ζωή πριν από 7 μήνες. Όταν σπούδαζε, είδε στη φοιτητική εστία μια φωτογραφία της μαμάς μου. Το ίδιο και η μαμά μου. Eρωτεύτηκαν - ενθουσιάστηκαν - μέσα από φωτογραφίες. Αντάλλασσαν γράμματα και γνωρίστηκαν μετά. Ο πατέρας μου χρωστούσε την πτυχιακή και ήταν έτοιμος να γίνει γιατρός, αλλά πήγε στην Αφρική γιατί ήθελε να βρει ορυκτό πλούτο για να μην έχουμε οικονομικές δυσκολίες, γιατί περάσαμε δύσκολα παιδικά χρόνια...

Πριν γεννηθεί ο ο Ηρακλής υπήρξε ένα σοβαρό επεισόδιο με τον μπαμπά μου γιατί τα τελευταία τρία χρόνια άρχιζε η υγεία του να καταρρέει. Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά το σκηνικό που ήταν ο μπαμπάς κι έλεγε ότι θα φύγει και δεν θα προλάβει να δει τον Ηρακλή. Ήμουν εκεί και προσπαθούσα να τον πείσω ότι... "όχι, μείνε δυνατός κι άντεξε γιατί έρχεται ένας εγγονός, που δεν τον έχεις γνωρίσει και..."... A ρε μπαμπά...».

Δείτε όσα είπε στον Γρηγόρη Αρανούτογλου.