Breaking News

Jennifer Lopez - Alex Rodriguez: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους; (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πληροφορίες κάνουν λόγο για χωρισμό της Jennifer Lopez από τον αρραβωνιαστικό της Alex Rodriguez, με τον οποίο ο γάμος είχε αναβληθεί λόγω κορονοϊού.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται δημοσίευμα της PageSix, η 51χρονη σταρ και ο 45χρονος πρώην παίκτης του μπέιζμπολ έριξαν τίτλους τέλους στην τετραετή σχέση τους και στον διετή αρραβώνα τους.

Το περιοδικό Us Weekly αναφέρει: «Η τελευταία φορά που είδαν ο ένας τον άλλον ήταν την 1η Μαρτίου. Υπήρχαν προβλήματα στη σχέση τους εδώ και λίγο καιρό».

Ο Rodriguez εμφανίστηκε μόνος του σε ένα γιοτ στο Μαϊάμι την Παρασκευή, κάνοντας και σχετική ανάρτηση στο Instagram.

Πηγή κοντά στο ζευγάρι είπε στο People την Παρασκευή: «Βρίσκονται πάνω στα "βράχια" για σχεδόν τρεις μήνες τώρα. Προσπαθούσαν να σώσουν τη σχέση τους για τα παιδιά, αλλά όλοι ήξεραν ότι δεν θα λειτουργούσε».

Να σημειωθεί ότι η Jennifer Lopez έχει δύο 13χρονα παιδιά, που είναι δίδυμα, τον Maximilian και την Emme, που απέκτησε από προηγούμενο γάμο της με τον Marc Anthony, ενώ ο Alex Rodriguez έχει δύο κόρες από τον πρώτο του γάμο, τη 16χρονη Natasha Alexander και τη 12χρονη Ella Alexander.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος του χωρισμού είναι οι φήμες ότι ο Rodriguez είχε μία «περιπέτεια» με τη Madison LeCroy, που συμμετείχε το 2014 στο ριάλιτι Southern Charm.

Όλα ξεκίνησαν όταν σε ένα reunion των πρωταγωνιστών του ριάλιτι, ο παρουσιαστής Andy Cohen αποκάλυψε ότι μία από τις πρωταγωνίστριες είχε μια σύντομη περιπέτεια με παντρεμένο πρώην παίκτη του MLΒ.

Μετά από λίγες ημέρες μία συμπρωταγωνίστρια της LeCroy κατονόμασε τον Rodriguez, αναφέροντας ότι η LeCroy μιλούσε μαζί του στο FaceTime.

Από το περιβάλλον του Rodriguez υπήρξε διάψευση, ενώ η LeCroy υποστήριξε ότι «δεν συναντήθηκαν ποτέ», ωστόσο είπε ότι τον Φεβρουάριο «είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο», επισημαίνοντας ότι οι συνομιλίες τους ήταν «αθώες». «Φυσικά δεν απάτησε τη Jennifer» πρόσθεσε η LeCroy.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον τους: «Το σκάvδαλο με τη Madison LeCroy είναι ο λόγος που τελικά χώρισαν. Υπήρχαν ήδη προβλήματα, αλλά η Jennifer ένιωσε πραγματικά ντροπιασμένη απ' αυτό».