Breaking News

Η Κ. Ταραμπάνκο είναι η «Μία» στο video clip του Γ. Κακοσαίου - «Κάνω συζητήσεις για... My Style Rocks, σειρές και ταινίες» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρα της Γυναίκας κυκλοφόρησε το video clip για το τραγούδι «Η Μία» του Γιώργου Κακοσαίου, γιου του Γιάννη Πλούταρχου, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Κάτια Ταραμπάνκο.

«Είναι ένας ύμνος προς όλες τις γυναίκες, γι' αυτό κυκλοφόρησε 8 Μαρτίου. Ήταν μια πάρα πολύ ωραία και ευχάριστη δουλειά» δήλωσε νωρίτερα η Κάτια Ταραμπάνκο, που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Επίσης, το όμορφο μοντέλο μίλησε για τα επαγγελματικά της και τον σύντροφό της. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Δεν έχει υπογραφεί τίποτα ακόμα με τον ΣΚΑΪ, γίνονται διάφορες συζητήσεις για διάφορα πρότζεκτ. Δεν είναι μόνο το My Styles Rocks. Είναι και κάποιες σειρές, αλλά και ταινίες. Εκτός από την παρουσίαση με ενδιαφέρει να κάνω και κάτι στο χώρο της υποκριτικής. 

Ταυτόχρονα, σύντομα θα έχουμε και μία σειρά καλλυντικών, θα είναι δικιά μου, από το μηδέν τελείως. 

Δεν θεωρώ ότι έχω ακόμα την πείρα για να πάρω θέση στην κριτική επιτροπή του GNTM. Το My Style Rocks μου αρέσει πολύ σαν ιδέα. Και στα δύο θα ήθελα να πάω, να μάθω και ταυτόχρονα.

Δεν ξέρω γιατί δεν έχει υπογραφεί ακόμα η συμφωνία συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ, τις συζητήσεις τις έχουν αναλάβει οι συνεργάτες μου. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει...

Έχω καλές σχέσεις με την Έλενα Χριστοπούλου, τη θεωρώ δυναμική και εντυπωσιακή Γυναίκα (με το "Γ" κεφαλαίο) και θα ήθελα να την έχω και δίπλα μου για να με συμβουλεύει και να με βοηθάει.

Προσωπικά είμαι πάρα πολύ καλά. Ο σύντροφός μου δεν έχει σχέση με το χώρο. Είναι η πρώτη φορά που συγκατοικώ σε σχέση μου».

Δείτε τα βίντεο.