Breaking News

Π. Κονδυλάτος: «Το Survivor έχει μεγάλη επιτυχία και εξαιτίας του Τριαντάφυλλου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τρίτης, ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε για τη ζωή του και για την επαγγελματική του πορεία ως σχεδιαστής κοσμημάτων, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Βασίλη Ζούλια, όπως και στο πώς κατάφερε να προσεγγίσει τη Lady Gaga, η οποία φόρεσε δημιουργία του κατά την παραμονή της στην Ελλάδα.

Επίσης, ο πρώην παίκτης του Survivor, που άφησε το στίγμα του στο ριάλιτι επιβίωσης με τον χαρακτήρα του, αναγνώρισε τα λάθη του, παραδέχτηκε πως μπορεί να έγινε ακραίος στο παιχνίδι, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν έχασε ποτέ τον έλεγχο. 

«Η πείνα μερικές φορές μπορεί να σε κάνει να γίνεις πολύ πιο ακραίος, αλλά δε νομίζω ότι έχασα τον έλεγχο» είπε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, δεν πήρε θέση στην κόντρα Τριαντάφυλλου - Γιώργου Ασημακόπουλου, καθώς και τους δύο τους θεωρεί φίλους του, όπως τόνισε, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον δεύτερο. Επίσης, είπε ότι του αρέσει πολύ και η Καρολίνα Καλύβα. 

Όταν ρωτήθηκε για τον Τριαντάφυλλο, ο Περικλής Κονδυλάτος είπε: «Έχει τις καλές του στιγμές. Είναι ένας πολύ φωτεινός και δοτικός άνθρωπος Είναι μία πολύ entertaining περσόνα, που μπορεί να σε κάνει να περάσεις πάρα πολύ καλά. Μπορεί να μην ψαρεύει, αλλά μπορεί να προσφέρει το τραγούδι του και την τρέλα του και να βγάλει τα στιχάκια, που οι άλλοι δεν μπορούν να τα κάνουν. Έχει ποιότητες που τις εκτιμώ και τις εκτίμησα περισσότερο βγαίνοντας από το παιχνίδι. Το Survivor έχει μεγάλη επιτυχία και εξαιτίας του Τριαντάφυλλου. Αν δεν μπορούν να το αναγνωρίσουν τα παιδιά, δεν είναι σωστό».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη.