Breaking News

Κούγιας για υπόθεση Δ. Λιγνάδη: «Είμαι βέβαιος ότι δε θα φτάσει ποτέ στο δικαστήριο» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Νωρίτερα, το πρωί του Σαββάτου, μίλησε στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» ο ποινικολόγος Γιάννης Βλάχος για την τρίτη μήνυση σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη για σeξουαλική κακοποίηση άνδρα το 2018, χαρακτηρίζοντας αστειότητες τους ισχυρισμούς του Αλέξη Κούγια περί σκευωρίας.

Επίσης, o Γιάννης Βλάχος αναφέρθηκε και στην ποινική δίωξη για βιaσμό, που έγινε εναντίον του ηθοποιού που μήνυσε ο Δημήτρης Άνθης. 

Κατόπιν μίλησε στην εκπομπή και ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος απάντησε:

«Δεν άκουσα τον κ. Βλάχο... Λυπάμαι που θα σας το πω, αλλά αυτά τα 47 χρόνια τον κ. Βλάχο δεν έχει τύχει να τον συναντήσω στις δικαστικές αίθουσες, ώστε να αξιολογήσω τις επιλογές του... Δεν μπορώ να τον κριτικάρω, μάλλον... είναι επαρκής για να τον επιλέγουν...

Είναι η πρώτη φορά, που συναντώ υπόθεση χωρίς μάρτυρες... Μου έκανε εντύπωση ότι όταν πήρα τη δικογραφία, το σύνολό της κόστισε στο φωτοτυπικό 7 ευρώ. Η δικογραφία ήταν πολύ μικρή και είχε μέσα μόνο μία μαρτυρική κατάθεση...».

«Εγώ είμαι βέβαιος ότι αυτή η υπόθεση μάλλον δε θα φτάσει ποτέ στο δικαστήριο» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε τα βίντεο.