Breaking News

Κ. Αρζόγλου για Γ. Κιμούλη: «Δυστυχώς έπρεπε να κοινοποιηθεί για να δει τι είχε προκαλέσει στους άλλους» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγο καιρό ο Κώστας Αρζόγλου είχε εξομολογηθεί, αναφερόμενος στον Γιώργο Κιμούλη: «Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση... Κόλαση, πραγματικά. Επί μία σεζόν ολόκληρη, κάθε μέρα, πήγαινα στο θέατρο σαν να πήγαινα για καταναγκαστικά έργα».

Ο γνωστός ηθοποιός είπε στην κάμερα της εκπομπής «Love it»: «Μετά τις δηλώσεις μου δεν με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Κιμούλης. Το έκανα για να στηρίξω τα κoρίτσια που μίλησαν, είναι φίλες μου όλες, αισθάνθηκα την υποχρέωση. Το έκανα και για τον Γιώργο. Δυστυχώς έπρεπε να κοινοποιηθεί για να δει ο Γιώργος Κιμούλης τι είχε προκαλέσει στους άλλους. Πολύ τον έχω ζήσει τον Γιώργο και ήμασταν και κολλητοί φίλοι ως ένα διάστημα, μέχρι που απομακρύνθηκα πια. Δημιουργήθηκε όλη αυτή η κατάσταση, δηλαδή... "εγώ και ο θίασος μου"...».
 
«Ο κόσμος της υποκριτικής δεν είναι έτσι, καμία σχέση. Αυτά που ακούτε είναι για 5-6 το πολύ 8 άτομα», τόνισε νωρίτερα ο Κώστας Αρζόγλου.

Και αποκάλυψε: «Στο ξεκίνημά μου, όσο ετοιμάζαμε το ελεύθερο θέατρο, υπήρχε ένας σκηνοθέτης, ο οποίος με φώναξε και άρχισε να μου βαράει καλαμιές. Έχω ακόμα τις μελανιές... Βρήκα μια αφορμή να φύγω. Δεν τολμούσα, βέβαια, να πω ότι "Φεύγω επειδή μου βαράτε καλαμιές"...».

Δείτε το βίντεο.