Breaking News

Π. Λαγούτης: «Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε το κλίμα που υπήρχε στο θέατρο» - Το μήνυμα σε Μητσοτάκη-Τσίπρα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τις ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο του θεάτρου μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ο ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης.

«Με τον Μάριο Αθανασίου, τον Γιώργο Χρανιώτη και πολλούς άλλους ανθρώπους - που συνεχώς αυξάνονται - ξεκινήσαμε το #eimasteoloimazi... Δεν έχω δει ποτέ σeξουαλική κακοποίηση, αλλά εργασιακή βία έχω δει. Είναι αλήθεια ότι υπήρχε ένα κλίμα, που - ακόμη και οι μεγαλύτεροι ηθοποιοί ή εμείς που έχουμε 20 χρόνια στη δουλειά - δεν ήταν εύκολο να το σταματήσεις, από συγκεκριμένους ανθρώπους και σκηνοθέτες. Ήταν μέσα στη δουλειά» είπε ο Πέτρος Λαγούτης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις καταγγελίες, ενώ επισήμανε ότι είναι ανάγκη να αλλάξουν οι νόμοι ώστε να μην παραγράφονται κάποια αδικήματα.

Στο τέλος ο ηθοποιός έστειλε και το μήνυμά του στον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα, τονίζοντας: «Θα ήθελα να πω στον κύριο Τσίπρα και στον κύριο Μητσοτάκη ότι όλους εμάς τους υπόλοιπους ποσώς μας ενδιαφέρει ο χρωματισμός οποιουδήποτε κυκλώματος παιδεpαστίας. Εμάς μας ενδιαφέρει να γίνει προσπάθεια να αποκαλυφθεί το οποιοδήποτε κύκλωμα παιδεpαστίας, ό,τι και όποιον κι αν έχει μέσα και από όποιους χώρους κι αν προέρχονται».

Δείτε όσα είπε στην Κατερίνα Καινούργιου.