Breaking News

Μαρίνα Πατούλη: «Σε κάθε οικογένεια υπάρχουν στιγμές κρίσης - Ουδέποτε θέλησα να χωρίσω με τον Γιώργο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» επικοινώνησε με τη Μαρίνα Πατούλη, η οποία απάντησε στις φήμες περί χωρισμού με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη. Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε στην εκπομπή του Open:

«Με λυπεί ότι έχουν δοθεί στο φως της δημοσιότητας κάποια δημοσιεύματα, που αναφέρονται στον χωρισμό με τον Γιώργο. Σε κάθε οικογένεια υπάρχουν στιγμές κρίσης. Θεωρώ ότι αντιμετωπίζουμε μία κρίση, όμως, αυτό που θέλω να δηλώσω είναι ότι ουδέποτε θέλησα ούτε θέλω να χωρίσω με τον Γιώργο.

Είμαι στυλοβάτης της οικογένειας. Αγαπώ την οικογένειά μου, τον άντρα μου και θα συνεχίσω να πορεύομαι μέσα από αυτή τη διαδικασία και ελπίζω και ο Περιφερειάρχης, ο Γιώργος, να βλέπει με το ίδιο μάτι ακριβώς την κοινή μας πορεία. Έχουμε διαδραματίσει μια πορεία ζωής 35 ετών, με δύσκολες στιγμές, χαρές, λύπες και κρίσεις...

Θεωρώ ότι και οι δημοσιογράφοι και ο κόσμος θα είναι συνοδοιπόροι σε μία δύσκολη στιγμή που περνάει ο γάμος μου.

35 χρόνια ζωής δεν μπορούν να σβήσουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Αγαπώ τον άντρα μου πάνω από όλα ως άνθρωπο, είμαι δίπλα του και θα είμαι δίπλα του και συνοδοιπόρος και βοηθός σε ό,τι αποφασίσει να κάνει.

Βέβαια, δεν σου κρύβω ότι ως γυναίκα και ως άνθρωπος έχω βιώσει μία μεγάλη απογοήτευση από όλο αυτό, είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα περνούσαμε αυτή την αντιξοότητα, όμως, όλοι δοκιμαζόμαστε.

Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι θα είμαι στυλοβάτης στο παιδί μου. Είμαι στο σπίτι μου, είμαι με το παιδί μου και ασχολούμαι με την αυτοδιοίκηση, με το επάγγελμά μου. Θέλω να δίνω χαρά και κοινωνική προσφορά στους ανθρώπους και να διατηρήσω την οικογένειά μου...

Δε θέλω να επεκταθώ στο αν έχω επικοινωνία ή όχι αυτή τη στιγμή με τον Γιώργο. Θεωρώ ότι κι εκείνος, επειδή είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος, θα μπορέσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να μπορέσουμε να διαχειριστούμε την όλη αυτή κατάσταση, που πραγματικά για μένα αποτελεί ένα πένθος...».